2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamamdır kısıra benzıyo çok kırmızı mercımek demi.bu.bide 2 su bardağı mercımek demı 2 çaybardağımı yoksa?

ben yazıcaktım özbek benden önce yazmış canım tabiki kırmızı mercimek arada da karıştır yoksa hepsi pişmez bir defa başıma gelmişti unutmuşum mercimekleri hiç karıştırmadım birazı pişmiş birazı pişmemişti 🙂 ölçüler su bardağı olacak .. ben 2 su bardağı mercimeği 4 bardak suda haslıyorum suyu cekene kdr sonra 1 bardak ince bulguru ekleyip kapatıyorum baya bir kaynaşıyorlar onlar 🙂

hamılelıkte en çok tuy dökucu kullanamamaya sınır oldum bende, ne guzel sıvıyordum orayı bı yıka 3 hafta tertemız acı yok sıvılce yok, şimdı agda yaptırdım bı kaç kere sıvılceler bastı koca koca. Benım de kıvamım geldı gıdıp yolunmam lazım, toynaklarımı pedıkur yaptırmam lazım, bıyık kaş aldı yolu yuruyooo aha şu adam gıbı oldum :meri:
ben bıyıklarımı tarıyorum her aksam kocamın yannda=) dusun artık o dereceee

yahu nasıl eğiliceksiniz ben anlamadım ben de mi var bir tuhaflık hayatta yapamam eğilince cok rahatsız ediyor bebek beni ve de o da rahatsız oluyor

bende eğilemiyorum artık hemde tehlikeli eğilmek öyle allah korusun bebeğe bişey olucak diye korkarım ben zaten gören heryerimizi görücek hastanede aman utanma arlanma kalmadı:meri:

valla benim gözüm yemedi buğün kuaförü aradım fiyat alıyım diye hiç gitmedimiştim komple bacak + bikini 50 tl dedi iyyy bu gidişle kendim yapacam valla
valla acabılsem baskasınaaaa bı cesaret parayada kıycam ama 🙁 yok bende o cesrt yok =) kendım zorlucm kendımı malsf🙁
eskıden 5 dakıkadaaaa cozuyrdm olayı yaaa acı macı vız gelıyordu

çıldırma canım yerı daraldıgı içindır, ama ıstıyorsan gıt doktoruna aklında kalmasın en azından. çikolat yıyıp uzandın mı?

ayy benim ki bi çılgındı anlatamam ya şimdi ses soluk yok sinir oluyorum
bugün 3. çikolatamıssss yok anacım hafif bi kıpırtı o kadar
uzanmam mümkün değil kuzum iş yerinde deli derler banaaaa hahaha

Geri