2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaaaa pazardan ıtıbaren yıne saganak yagış gelıyormuş... öfff ya mangala gıdecektık bıktım bu yagmurlardan bu yıl heee

özbek tırtılın şeklını nasıl vercem ama.çay bardağı fılanmı.bişeymı satın alcam.benımde hamaratlığım tuttu.öğreneyımde annem gelınce anneme hava atayım.kesın bılıyodur gercı ama birazcık gurur duysun benlen🙂

krema için poşetler var ya ucu farklı farklı olan hauru onlara doldurup sıkıyorsun. çok lezzetli oluyor

bende utanıyom ya kuaför olayına.cesaret edersem bende gıtmek ıstıyorum kızlar.ama acımıyomu yaaa.hem hamılelık hem acısı cekılmez yaa🙁((((

valla sonuçta doğum yapınca herkes görecek hadi onu geçtim artık cesareti mi topladm gidicem

gecen arkadaş anlatıyor doğuma gittiginde hasta bakıcılar jiletle yanına gelmişler hayırdır demişler temizlemeye geldik arkadaş temiz gittiginden gerek kalmamış oyüzden temiz olmamamız lazım artık bu saateden sonra

valla sonuçta doğum yapınca herkes görecek hadi onu geçtim artık cesareti mi topladm gidicem

gecen arkadaş anlatıyor doğuma gittiginde hasta bakıcılar jiletle yanına gelmişler hayırdır demişler temizlemeye geldik arkadaş temiz gittiginden gerek kalmamış oyüzden temiz olmamamız lazım artık bu saateden sonra

yok bir de ağdacılar gelseymiş odaya 🙂
ama bu kıl tüy işi bir tek bizde var sanırım. yabancılar saldım çayıra mevlam kayıra doğuma giriyorlar

topicde aynı anda yemek ve kıl tüy muhabbetini yasaklıyorum kızlar ayrı ayrı yapın şu muhabbetleriii hahaha

dur kıl içinde ayrı bir topic açalım 🙂

Geri