Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

mavişim hoşbulduk sen de hoşgeldin. hala adet olmamışsın inşallah gelmiştir bebişin de sana sürpriz olur üstüne bi de oğluşun izne gelir hadi bakalım inşallah. şenlensin buralar oh oh.
canım ne güzel dilekler bunlar son zamanlarda en çok duymak istediğim temenniler sağol bitanem inşallah senin çalışmalarında istediğin sonuçla neticelenir ben en çok oluşumu özledim 15 dk önce aradı sesini duymak istedim annem diye ağlattı beni 8 ay oldu yüzünü görmeyeli kuşumun neyse gelcek temmuzda 🙂

Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum bir şey sormak istiyorum yaklaşık 3 aydır bendede bir göğüs ağrısı tutturdu gidiyor 2 ay önce doktora gittiğimde ultrasonla bakıldığında sol göğüsün süt kanallarında genişleme var dendi bu ay adet olmadan 2 gün önce başladı bir ağrı sanki oyuyorlarmış gibi memeye birşey saplanıyormuş gibi oluyor sizdede böylemi oluyor birde afedersiniz kabızlık oluyor doktora gitmeye korkuyorum artık bişey cıkacak diye bugün adetin 2 günü yavaş yavaş sanki ağrı kayboluyor gibi sol göğüsümün içini yarıyorlar gibi orda bir kitle elime geliyor ama bilemiyorum artık çitos sendeki şikayetler ne gibi .....ayrıca bu kitleler hamile kalırsak bir sakıncası varmı emzirmeye falan ...şimdiden teşekkür ederim vereceğin bilgiler için.....

Canım teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun.Canım benim kistim dış kadranda elle muayenede önce kendim gördüm sonra doktor tespit etti benim ilk nohut kadardı içimi geçirecek kadar sızlıyordu afedersiniz eşim masaj yapınca rahatlıyorum.Zamanla büyüdü anlattım gibi enjektörle boşaltıldı bu sefer süt kanalına geçti şimdi ameliyat diyorlar ama ağrısını sorarsan bir dönem felaket sızlıyor bazende hisetmiyorum oy ayki ruh halime ve yediğim içtiğimle alakalı.
Aksine doktor çocuğun olunca geçer demişti tabi bende çocuk olmadığından detaya inmedim ama hep merak ettim doktor akrabamda ilk sütün sağılır sonra bebeğin emzirilir demişti çünkü o kistin içinde bir sıvı var mesela benim sıvımın renki petrol yeşili bir sııvıydı.Sen muayeni aksatma git doktora 6 ayda 1.Korkma canım ben ilk kanser oldumu sanmıştım ki ondanda şüpelendiler😀 ağlamaktan ölmüştüm Allah dermansız dertler vermesin canım sana önerim doktorum dedi bol ceviz ye ve kesinlikle kahve çay coladan uzak dur ben cola ve kahve içtiğim an gögüslerim patlayacak duruma geliyor.Kabızlığın bunla ilgili değil canım🙂Çok geçmiş olsun🙂

burçem hangi şehirdesin sen şimdi merak ettim de sen kendin nerelisin nerden gelin geldin canım?
melodi hayırlı başlangıçlar olsun inşallah kocişlerimize iyi bakıp onların kıymetlerini bilelim canım ha şöyle.

canımmm tekirdağda yaşiyorummm aslen elaziğliyim🙂
tekirdağ güzeldir bitanem ama neresi tartışılır tabi aslında aramızda 1,5 saatlik yol var bende istanbul büyükçekmecedeyim burası çok güzel bir yer küçük bir balıkcı kasabası gibi yerli olanlar birbirlerini muhabbetleri olmasada tanırlar yazın çok kalabalık oluyor yazlıkcılar geliyor ve sonbahara kadarda kalıyorlar bide günübirlikciler var herşeye rağmen burayı çok seviyorum 17 senedir burdayım 🙂 arada tekirdağa geliyoruz eşimin işi gereği eğer gelirsek sana haber vercem ve görmedende dönmiycen heeee 🙂

Geri