Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

size bugünn gördüğümm rüyayı anlatmak istiyorumki zaten rüyamda da hemen size anlattımmm🙂.kucağimda 5 yaşlarinda bir kız çocuğuu yürüyoruzz o yorulmasınn die kucağima aliyorummm yollar çamurluu ama birden salatalıkk tarlasına giriyoruzzz diyorumm şu salatalıklardan toplasammm ne güseller diee ama çocukk kucağimda olduğundan topluyamıyoruum sözde ayağimla toplamaya başliyorumm ve yürümeye devam ediyoruumm ve oturuyorumm ayağima baktiğimda büğtün salataliklari toplamişim ve ayağimin altında birikmiş ayağimda topladiğimm salatalıklarr sapasağlam ayağima yapişmişş hayretler içinde kaliyorumm sonra bi kadınn la karşilaşiyommm bana domates gösteriyooo ve 1 tane alip yiyorumm sonra kucağimdaki kızada yediriyorumm böle çok sebzeli bi rüyaydii 🙂))

burcem önelikle rüyamda güzel renler görmüşsün allah rüyanı hayra edsin rüyada yeşil görmek diorlar istedigin dilegin kabul oluyormuş yatsı namazından sonra dilek duası hacet duası var onu yaptıktan sonra rüyaya renk meyve falanfa filan giriyormuş koyu renk girerse hayra yorumlanmıyor ama gördügün renkler cok güzel allah hayır edsin

Canım seni çok iyi anlıyorum ben tek kızım ve annem kilometrelerce uzakta benden🙁 hasta olunca bir bardak su verenim yok içim taşınca içimi dökebileceğim kimse yok öyle bir ilçedeyimki güya ilçe köy gibi ne gezilecek bir yer var ne konuşacak insan.Eşimin konumundan dolayıda insanlara açılamıyorum.Zaten dikkatimi çekiyorda bir şey olunca bütün köy biliyor.Bana geçen kadının biri sordu tüp koydurmuşun doğrumu dedi yani tüp bebek demek istedi donum kaldım eşim çok sinirlendi.Çok yobaz bir yerdeyim kadınların çarşıya çıkması bile ayıp ama ben eşimle çıkıyorum Allahtan bahçem var birde kedim sudenaz onunla konuşuyorum.İçim doluyo sürekli ağlamaklı oluyorum.Burda günler geçmek bilmiyor bende işte buraya takılıyorum.Annem geldi gördü burayı ağlayarak gitti kısmet kader ekmeğim nerden geliosa oraya gidicem sakın kendini sıkma olurmu🙂 Burdaki arkadaşlarla zaman güzel geçiyor sorgususz sualsiz riyasız dostuluklar var burda:kiss:
aynen benimm annemde ağlayarak gittii benimm yaşadiğimm yer merkezz ama ablam bu köye yada merkeze bakmıyo insanlığa bakiyorr yaaa ne komşuluk var ne başka şeyy hiç unutmuyotumm rahatsiz olduğumm dönemmm kendimi apartmanda tutamadimm ayiptir sölemesi istifar ettimmm annem yanimdaydii komşulardan bitanesi bağirip çağirmaya başladıı bi geçmiş olsunn demekten bile aciz insanlarrr annem anlatmaya çalişiyor ameliyat oldu yeni hastaneden çikardikk şimdi temizleriimm dioo die kadin anlamıyooo bağirmaya devam etti allahtan evv kendimizinde bizi apartmandada atmaya çalişirlardııvgerçi benimm görümcemm burda ama inanın sizi görmediğim haldeee sizi daha çok seviyorrrumm ondann🙂)önemli olan insanlıkya ablaaaammm

lalezarcım iyiyim canım sağol sen de iyisindir umarım. doktorun verdiği ödevleri yapıp çalışıyoruz işte napalım. biz sizin gibi sabah çalışamıyoruz ama napalım artık. uykumu açamıyorum sabahları ya anca kalkıp okula gidiyorum işte. hayırlısı bakalım. senin çalışmalar nasıl gidiyo bizim seninle aynı zamanlar beraber hamiş olcaz heeeeee. ona göre ay sonuna kadar durmak yok maçlara devam. bu mubarek cuma gününde Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah kızlar.

inşallah mevlam kalbimizde ne varsa versin hayırlısıysa

vay vay vay kimler burda lalecim melodicim mawikedi hoş geldiniz ama ben kaçar yemeğim yok apar topar kutlu doğum haftasına gittim yemeksiz kaldım size güzel bol sohbetler akşama görüşürüz:kiss:

Canım Allah hayıra yorsun inşallah yusuf peygamberin tabiriyle diyerek yorumlamak istedim canım salatalık erkek evlada domates kıza delalettir kucağındaki kız çocuğu müjdedir domatesi yemen kızın olacağına işarettir bak görüceksin rabbim hayırlı evlatlar vercek sana hemde yakında🙂

seninn o dillerinii yiyeyimm ablaaa ya inşşşş inşşşş allah benden önce sana versinnnnn bunu büğtün kalbimle söylüyorumm....

Canım benim solda 10 sağda 21 adet mercimek büyüklüğünde var😀 sol güsümdeki bayağı büyüdü diye enjektörle boşalttılar bu sefer de süt kanalına geçti o yüzden ağrım sızım çok oluyo soldakiler rahatsız etmiyor evet ragl dönemine yaklaştığında ağrı yapar benim doktor kahve siğara cola yı yasakladı kahve arada içiyom ama öyle bağımlı değilim colayıda bıraktım günde tek başıma 2 buçuk ltreyi ben içerdim her gün çok şükür eskisi gibi içmiyom arada alıyom.Bu arada ceviz ye canım doktorumun önerisi😉 geçmiş olsun
Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum bir şey sormak istiyorum yaklaşık 3 aydır bendede bir göğüs ağrısı tutturdu gidiyor 2 ay önce doktora gittiğimde ultrasonla bakıldığında sol göğüsün süt kanallarında genişleme var dendi bu ay adet olmadan 2 gün önce başladı bir ağrı sanki oyuyorlarmış gibi memeye birşey saplanıyormuş gibi oluyor sizdede böylemi oluyor birde afedersiniz kabızlık oluyor doktora gitmeye korkuyorum artık bişey cıkacak diye bugün adetin 2 günü yavaş yavaş sanki ağrı kayboluyor gibi sol göğüsümün içini yarıyorlar gibi orda bir kitle elime geliyor ama bilemiyorum artık çitos sendeki şikayetler ne gibi .....ayrıca bu kitleler hamile kalırsak bir sakıncası varmı emzirmeye falan ...şimdiden teşekkür ederim vereceğin bilgiler için.....

Geri