Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Yüce rabbim bu mübarek kutlu doğum haftasının hörmetine ve cumanın bereketine, Hz muhammedin,hz zekeriyanın hz meryemin evliya ve enbiyaların yüzü suyu hörmetine inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin cani gönülden rabbimden diliyorum ablam umarım bu ay bebeğinin müjdesini bizlere verirsin tuna ve orji inşallah bu günler 3 hamişimiz olcak.Diğer arkadaşlarım Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın sizi çok öpüyorumm:kiss:

inşallah citosum güzel duan ve dilegin için cok tşkler allah binkez razı olsun

lalezarcım iyiyim canım sağol sen de iyisindir umarım. doktorun verdiği ödevleri yapıp çalışıyoruz işte napalım. biz sizin gibi sabah çalışamıyoruz ama napalım artık. uykumu açamıyorum sabahları ya anca kalkıp okula gidiyorum işte. hayırlısı bakalım. senin çalışmalar nasıl gidiyo bizim seninle aynı zamanlar beraber hamiş olcaz heeeeee. ona göre ay sonuna kadar durmak yok maçlara devam. bu mubarek cuma gününde Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah kızlar.

burası benimm içinn bi teselli olduu sizler sayesinde iki çift laff ediyorumm 🙂yaşadiğim yerde derdimi içimi dökeceğimm hiçkimse yokk işte tesadüfenn burayii buldumm şimdi huzurluyummm artıkk gece rüyalarima giriyorsunuzzzzz...🙂):🙂

Canım seni çok iyi anlıyorum ben tek kızım ve annem kilometrelerce uzakta benden🙁 hasta olunca bir bardak su verenim yok içim taşınca içimi dökebileceğim kimse yok öyle bir ilçedeyimki güya ilçe köy gibi ne gezilecek bir yer var ne konuşacak insan.Eşimin konumundan dolayıda insanlara açılamıyorum.Zaten dikkatimi çekiyorda bir şey olunca bütün köy biliyor.Bana geçen kadının biri sordu tüp koydurmuşun doğrumu dedi yani tüp bebek demek istedi donum kaldım eşim çok sinirlendi.Çok yobaz bir yerdeyim kadınların çarşıya çıkması bile ayıp ama ben eşimle çıkıyorum Allahtan bahçem var birde kedim sudenaz onunla konuşuyorum.İçim doluyo sürekli ağlamaklı oluyorum.Burda günler geçmek bilmiyor bende işte buraya takılıyorum.Annem geldi gördü burayı ağlayarak gitti kısmet kader ekmeğim nerden geliosa oraya gidicem sakın kendini sıkma olurmu🙂 Burdaki arkadaşlarla zaman güzel geçiyor sorgususz sualsiz riyasız dostuluklar var burda:kiss:

lalezarcım iyiyim canım sağol sen de iyisindir umarım. doktorun verdiği ödevleri yapıp çalışıyoruz işte napalım. biz sizin gibi sabah çalışamıyoruz ama napalım artık. uykumu açamıyorum sabahları ya anca kalkıp okula gidiyorum işte. hayırlısı bakalım. senin çalışmalar nasıl gidiyo bizim seninle aynı zamanlar beraber hamiş olcaz heeeeee. ona göre ay sonuna kadar durmak yok maçlara devam. bu mubarek cuma gününde Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah kızlar.

Valla biz 5,30 da kalkıyoruz, işe öyle sarhoş gibi geliyorum 😕 ama napalım işte herşey bebek için, evet seninle aynı zamanlarda yumurtladık, çalışıyoruz ve sanırım aynı anda hamiş olucaz hadi ha gayret mavim hahaha

size bugünn gördüğümm rüyayı anlatmak istiyorumki zaten rüyamda da hemen size anlattımmm🙂.kucağimda 5 yaşlarinda bir kız çocuğuu yürüyoruzz o yorulmasınn die kucağima aliyorummm yollar çamurluu ama birden salatalıkk tarlasına giriyoruzzz diyorumm şu salatalıklardan toplasammm ne güseller diee ama çocukk kucağimda olduğundan topluyamıyoruum sözde ayağimla toplamaya başliyorumm ve yürümeye devam ediyoruumm ve oturuyorumm ayağima baktiğimda büğtün salataliklari toplamişim ve ayağimin altında birikmiş ayağimda topladiğimm salatalıklarr sapasağlam ayağima yapişmişş hayretler içinde kaliyorumm sonra bi kadınn la karşilaşiyommm bana domates gösteriyooo ve 1 tane alip yiyorumm sonra kucağimdaki kızada yediriyorumm böle çok sebzeli bi rüyaydii 🙂))

Canım Allah hayıra yorsun inşallah yusuf peygamberin tabiriyle diyerek yorumlamak istedim canım salatalık erkek evlada domates kıza delalettir kucağındaki kız çocuğu müjdedir domatesi yemen kızın olacağına işarettir bak görüceksin rabbim hayırlı evlatlar vercek sana hemde yakında🙂

Geri