Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tekirdağ güzeldir bitanem ama neresi tartışılır tabi aslında aramızda 1,5 saatlik yol var bende istanbul büyükçekmecedeyim burası çok güzel bir yer küçük bir balıkcı kasabası gibi yerli olanlar birbirlerini muhabbetleri olmasada tanırlar yazın çok kalabalık oluyor yazlıkcılar geliyor ve sonbahara kadarda kalıyorlar bide günübirlikciler var herşeye rağmen burayı çok seviyorum 17 senedir burdayım 🙂 arada tekirdağa geliyoruz eşimin işi gereği eğer gelirsek sana haber vercem ve görmedende dönmiycen heeee 🙂

evet 1 ay önce geldim oraya halamınn kzı orda oturuyor çok sakinn ve güsel bi yerdiii ben tekirdağ çorluda oturuyorummmm tekirdağla aramız yarımm saat felenn inş abla buyrunn bekleerimm🙂

aaaaaa bak yarım saat daha yaklaştın inşallah canım sende halanın kızına gelirsen haber ver banada uğra 🙂

tekirdağla aram yarımm saatt orsı nekadardırr bilemiyorumm silivri ile de hemen hemen 1 saat halamınn kızıyla fazla samimi değilizdir kendisinii yenii bu sene gördümm annemm geldiği içinn gitmiştimm bidaha gelmek nasip olurmu bilemem🙂)

Canım teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun.Canım benim kistim dış kadranda elle muayenede önce kendim gördüm sonra doktor tespit etti benim ilk nohut kadardı içimi geçirecek kadar sızlıyordu afedersiniz eşim masaj yapınca rahatlıyorum.Zamanla büyüdü anlattım gibi enjektörle boşaltıldı bu sefer süt kanalına geçti şimdi ameliyat diyorlar ama ağrısını sorarsan bir dönem felaket sızlıyor bazende hisetmiyorum oy ayki ruh halime ve yediğim içtiğimle alakalı.
Aksine doktor çocuğun olunca geçer demişti tabi bende çocuk olmadığından detaya inmedim ama hep merak ettim doktor akrabamda ilk sütün sağılır sonra bebeğin emzirilir demişti çünkü o kistin içinde bir sıvı var mesela benim sıvımın renki petrol yeşili bir sııvıydı.Sen muayeni aksatma git doktora 6 ayda 1.Korkma canım ben ilk kanser oldumu sanmıştım ki ondanda şüpelendiler😀 ağlamaktan ölmüştüm Allah dermansız dertler vermesin canım sana önerim doktorum dedi bol ceviz ye ve kesinlikle kahve çay coladan uzak dur ben cola ve kahve içtiğim an gögüslerim patlayacak duruma geliyor.Kabızlığın bunla ilgili değil canım🙂Çok geçmiş olsun🙂

Allah'ım kimseye dert verip derman arartmasın çok kötü bişey inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun ....Benimkide elimle değdiği zaman hissetiyorum ama cok büyük mememde büyüdü sanki sol meme sağ memeden büyük gibi 2 ay önce 3 doktorada gözüktüğümde sütten akıntı gelmiyorsa korkma dedi ama ben göğsümü sıktığım zaman akıntı var 8 yaşında bir oğlum aradan bayağı bir süre geçti yaklaşık 4-5 ay öncede korunmayı bıraktık 2-3 ay korunmadık bebek olsun diye suan da tekrar korunuyoruz acaba o korunmayı bıraktığım sürede acaba memeler hareketemi geçti diyorum hormonlarım bozuldu diyorum bilemiyorum neyse pazartesi ben bir doktora gideyim kahve pek içmem ama çay ve sigara işte sigarayıda 10 senedir içiyordum 4 ay bıraktım bırakmıştım ama yeniden başladım kabızlık olduğu zaman sanki göğsüm yarılıyor gibi bende ondanmı oluyor diye canım bende eşim masaj yapınca rahatlıyorum ağrılar ta sırtıma vuruyor nefes alamıyor gibi oluyorum kalpmi diyorum acaba offf kafayı yiyecem neyse bir an önce sağlığımıza kavuşuruz.....Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için....

Tatlm nolur hiç kötü olma.Bnmki 100. baskı ya da 1000.baskı olucak ama herşeyn hayırlısını diliyoruz değil mi??düşünsene eğer bu ay olsaydı ve bebeğinin bnm gibi 8.haftada kalbinin durmş olduğunu öğrensyedn ne olurdu??ALLAHM o kürtaj masasına kimseleri otutturmasn gerçekten çok kötü.Ya da kendiliğinden düşük.Bunları yaşayan bilir cnm .Bn 2 aylıkken bebeğimi kaybetğimde üzüntümü anltaamm tarifi yok ama ya doğuma yakın kaybetseydm??herşeyn daha iiisini düşünüp kötü olucağına,olabileceklerin en kötüsünü düşün dünyanın en mutlu insanı sen ol...RABBİM ne verrse hayırlısını versn cnm inşallah.Emin ol dediğim durumlar çok daha kötü.Böle konuşnca kendimi çok bilmiş hissediyorum hani akıl veriyo,çok mu biliyo gibi ama inanın art niyetm yok elimden geldiğince yannzda olmaya çalışyıorm..Hepinizi kocaman öpüyorum bu arada iiim şimdi ALLAHA şkür saolun kızlar ilgnz için🙂Bu arada HAYIRLI CUMALAR,MEVLAM DUALARINIZI kabul etsn,gönlünüze göre versn herşeyi.Hastalarımıza şifa içinde ayşegülümün eşine acil şifa.Darda zorda kalanlara yardm etsn MEVLAM.Bebek isteyenlere de en sağlılı hayırlı bi şekilde bebeğmizi nasip etsn içinde bana da inşallah....
estagfürüllah canım ne bilmişliği.daha bizimle bunları paylaşman bize moral oluyo canım birbirimize yaptıgımız dualar ayata tutuyor beni
Yasemin bunları biz de yaşıyoruz canım benim. Ben önce negatif teste ağlıyor, sonra adet olunca bir tur dqaha . Sonra arada uyuzluğum tutuyor hamile görünce bir daha🙂)) Sonra bütün güne bütün gecey taşıyorum bunu ara ara🙂 Bu ay deneyemedik ya, iki ay bekeleme süresi kafayı yiyorum mesela, bir ay bile zor geliyordu. Geçiçek ama bunlar biliyorum, hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alıcaz, çok kendimizi dağıtmamakta fayda var🙂 Aslında şükür ki adet oluyorsun, yumurtluyorsun, bir eşin var🙂 Bebek de olucaktır canım benim, allah hayırlısını versin
evet aynı duygularcanım.zaten ortak noktamız olmasa bukadar birbirimize kenetlenemezdik melegim
aglama canım rabbim yanımızda elbet elbet birgün bizlerde anneligi tadacaz burda bu sefer evlatlarımızı konuşacaz duamdasınız herzaman isminizi belki sayamayım ama sitedeki tüm anne olmak isteyenlere hayırlı saglıklı evlat nasip eyle diorum
amin canım
Slm kızlar, geçmişe hiç bakmadım, yeni hamiş varmı, yada umudu olan, yadaaaaa test yapıp hayal kırıklığı yaşan vs vs vs anlatın anlatın hadi çabuk vaktim çok az 🙂
o benim hayal kırıklıgına ugrayan

Geri