Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ya annelerimiz nenelerimiz bizi yumurtlama gününü hesaplayarakmı dünyaya getirmişler🙂) ama şans yinedeeeeee🙂
dogry diyosun canım kim ne bilsin yumurtlama dönemini ben bile yeni ögrendim.baskalarına diyorum yumurtlama dönemi neymiş diyo.kısmet

haklsın ama herkes bıseler soluo 🙂 zaten eskıdn kadınlar bole seyler konusurmuymus merak etyom cunku hepsı hemen doğuruomus galıba 🙂
eskilerden ders bali allım kızlar 🙂

aynen benimm annemde ağlayarak gittii benimm yaşadiğimm yer merkezz ama ablam bu köye yada merkeze bakmıyo insanlığa bakiyorr yaaa ne komşuluk var ne başka şeyy hiç unutmuyotumm rahatsiz olduğumm dönemmm kendimi apartmanda tutamadimm ayiptir sölemesi istifar ettimmm annem yanimdaydii komşulardan bitanesi bağirip çağirmaya başladıı bi geçmiş olsunn demekten bile aciz insanlarrr annem anlatmaya çalişiyor ameliyat oldu yeni hastaneden çikardikk şimdi temizleriimm dioo die kadin anlamıyooo bağirmaya devam etti allahtan evv kendimizinde bizi apartmandada atmaya çalişirlardııvgerçi benimm görümcemm burda ama inanın sizi görmediğim haldeee sizi daha çok seviyorrrumm ondann🙂)önemli olan insanlıkya ablaaaammm
ah sormyın kızlar anne hasreti cekmek çok zor 12 ayda bi görsem yinede aynı insan her ayrılışta aglarmı ben çok aglıyorum

Geri