Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
burçemimm benimm tatlımm ağlama ama bitanemm.bende bu sayfada kendime geldimm yalnız değilizz burda birbirimizle gülüp ağlıyoz sevinçler paylaşılıyo ben burda 2 hamiş çıktığı gün oynadım müzik açıp🙂kan testi sonucu aldım geçen ay eşime bile içimi dökemedim üzülcek diye.tuttum gözyaşlarımı.uyuduktan sonra girdim siteye burda paylaştım hüngür hüngür ağladımm rahatladım bz yalnız değilizz bitanemm.
evet ben varın tuna ablam var citosum var beklenen bebiş var defne var gevezem var burcem var fatmam var sheker_shey var fatmam var sarı gelin sevde var varda var daha sayamadıklarım hepimiz biriz ve ikilerde varız kızlar
burçemimm benimm tatlımm ağlama ama bitanemm.bende bu sayfada kendime geldimm yalnız değilizz burda birbirimizle gülüp ağlıyoz sevinçler paylaşılıyo ben burda 2 hamiş çıktığı gün oynadım müzik açıp🙂kan testi sonucu aldım geçen ay eşime bile içimi dökemedim üzülcek diye.tuttum gözyaşlarımı.uyuduktan sonra girdim siteye burda paylaştım hüngür hüngür ağladımm rahatladım bz yalnız değilizz bitanemm.
bende eşimm uyuduktan sonra ağliyomm oda çok duygusall ve halime çok üzülüyorr o yüzden ona belli etmeye çalişmiyorummm desteğiniz için çok tsk ederiimm