Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ben daha 7 aylıkk evliyimm 1 sene çocukk istemiyordukk ama işte rahatsızlanınca şimdi mecburuumm yapmayaaaa ama şimdi mecbur olduğumdan değill istiyorumm bebeğimi kucağima almayiii ona sarılmayı koklamayii ben uzaklara gelin geldimm ve burda hiç kimsemm yokk dertleşeceğimm yada sevindiğimde sevgimi paylaşacağim hiç kimsemm yokk o yüzden benden bi, parça olsunn istiyorumm yanımmdaaa

ayy kıyamm bende 8 aylık evliyim ferah olsun kalbin olacak inşallah olaak aaa cok ayıp :sinir: gelior bak bizler neciyiz burda hepimiz birimiz birimiz hepimiz için birbirimizi görmeklerimiz halde hepimiz birbirimizi seviyoruz unutmayın

ben daha 7 aylıkk evliyimm 1 sene çocukk istemiyordukk ama işte rahatsızlanınca şimdi mecburuumm yapmayaaaa ama şimdi mecbur olduğumdan değill istiyorumm bebeğimi kucağima almayiii ona sarılmayı koklamayii ben uzaklara gelin geldimm ve burda hiç kimsemm yokk dertleşeceğimm yada sevindiğimde sevgimi paylaşacağim hiç kimsemm yokk o yüzden benden bi, parça olsunn istiyorumm yanımmdaaa

aynennnn kuzum bende oyleyım ama ben ewledıgım ılk gunden berı ıstıyorum bebegımı esım ıstemedı ozman sımdı oda ıstıo benden daha heycanlı oldumu olcakmı dıe 🙂

ayy kıyamm bende 8 aylık evliyim ferah olsun kalbin olacak inşallah olaak aaa cok ayıp :sinir: gelior bak bizler neciyiz burda hepimiz birimiz birimiz hepimiz için birbirimizi görmeklerimiz halde hepimiz birbirimizi seviyoruz unutmayın

o yüzdenn elimden geldiği kadar burda durmaya çalişiyoruumm yoksa kafayi yiyecekk gb oluyormm bide çok kötü bi dönemde böle yalniz kalıncaaa daha bi zor oluyorr düğünümden 3 ay önce babamı kaybettim işte ne bileyimmm sizleride üzmek istemiyorummm🙁(

ay inşallah canım ya inşallah sizler bana öle destek veriyonuzki inanaın cok mutlu oluyom böle demeniz bile yetiyor bana

ben sızlerı bulmasam adet oldugumda bu kadar rahat olmazdım cunku ınsan sadce kendının bu sorunu yasadıgını sanıo ama sımdı goruyorum canım herkes bebgını ıstıo we beklıo o yuzden cok rahatım sımdı herseyın zmanı war bence ıns senın zmanın gelmıstır 🙂

orjicim ben yemeye başladım diyodum kafayı ama yalnız değilmişim🙂)bide göbüşümde olduğunu bilince hiç susmuycam sanırım allahımm eşime verdiği sabrıı bebeğimede versinnn hehe geveze bi annesi olcakk🙂

yanlız olurmusun hiç ben olmasada seviyom mevlam elbet yerleştirecek oraya rabbimin hikkmeti okadar büyükki düşününce insanın beyni yoruluyor okadar güzel şeyler yaratmışki bizler şükredemiyoz şükür rabbime bugüne var ettigi için bizleri emin ol oda sbırsız dior geliyimde geveze annem sevsin konuşsun başımı şişirsin

ben sızlerı bulmasam adet oldugumda bu kadar rahat olmazdım cunku ınsan sadce kendının bu sorunu yasadıgını sanıo ama sımdı goruyorum canım herkes bebgını ıstıo we beklıo o yuzden cok rahatım sımdı herseyın zmanı war bence ıns senın zmanın gelmıstır 🙂

oyyyyyyyyyy oyyyyyyy gözlerim doldu sagul allah razı olsun canım inşallah cenab hakkı inşallah onu yazmıştır kaderime ve kaderlerimize

Geri