Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

o yüzdenn elimden geldiği kadar burda durmaya çalişiyoruumm yoksa kafayi yiyecekk gb oluyormm bide çok kötü bi dönemde böle yalniz kalıncaaa daha bi zor oluyorr düğünümden 3 ay önce babamı kaybettim işte ne bileyimmm sizleride üzmek istemiyorummm🙁(

allah babanın mekanını cennet etsın canım uzulme dıyemem ama babn ıcın bol bol dua etmek uzulmeken daha ıyıdır hersey bızım ıcın uzuntude mutlulukta..... allah sabır wersın haklısın zor donem bıde gurbette olmak daha zorlastırıo işi sabret hersey duzelır canım benımmmm

o yüzdenn elimden geldiği kadar burda durmaya çalişiyoruumm yoksa kafayi yiyecekk gb oluyormm bide çok kötü bi dönemde böle yalniz kalıncaaa daha bi zor oluyorr düğünümden 3 ay önce babamı kaybettim işte ne bileyimmm sizleride üzmek istemiyorummm🙁(

canım sakın üzülme bizler hepimiz oraya gidecez allah rahmet eylesin rabbim mekanını cennet eylesin sabırlı güclü ol bizlere bu yakışır yılmaz yok sopamız elimizde inaşşatın temellerini ya atacaz yada atacaz degilmi kılzar

inşş gevezecimm şuan gerçekten gözyaşlarımı tutamiyorumm herkese çok tsk ediyormmm

burçemimm benimm tatlımm ağlama ama bitanemm.bende bu sayfada kendime geldimm yalnız değilizz burda birbirimizle gülüp ağlıyoz sevinçler paylaşılıyo ben burda 2 hamiş çıktığı gün oynadım müzik açıp🙂kan testi sonucu aldım geçen ay eşime bile içimi dökemedim üzülcek diye.tuttum gözyaşlarımı.uyuduktan sonra girdim siteye burda paylaştım hüngür hüngür ağladımm rahatladım bz yalnız değilizz bitanemm.

Geri