geveze Daimi Üye Üye 15 Nisan 2011 #3.981 burçemcim şimdi okudum canımm başın sağolsun mekanı cennet olsuunn allahh bebeğinin ömrünü up uzunn etsin inşallahhh
burçemcim şimdi okudum canımm başın sağolsun mekanı cennet olsuunn allahh bebeğinin ömrünü up uzunn etsin inşallahhh
burçemm Hamiş Melek 15 Nisan 2011 #3.983 geveze' Alıntı: burçemcim şimdi okudum canımm başın sağolsun mekanı cennet olsuunn allahh bebeğinin ömrünü up uzunn etsin inşallahhh Genişletmek için tıkla ... inşş ablamm mayisin 9 da bi sene olacak ama sanki daha dün gb hatırliyorumm ve bı okadar da babmi asırlardır görmemiş gb özlüyorumm özlüyormmm
geveze' Alıntı: burçemcim şimdi okudum canımm başın sağolsun mekanı cennet olsuunn allahh bebeğinin ömrünü up uzunn etsin inşallahhh Genişletmek için tıkla ... inşş ablamm mayisin 9 da bi sene olacak ama sanki daha dün gb hatırliyorumm ve bı okadar da babmi asırlardır görmemiş gb özlüyorumm özlüyormmm
geveze Daimi Üye Üye 15 Nisan 2011 #3.984 yapma bitanem bol boll dua et babanaa rüyanda hep gör inşallahh özlemin gitsinn
burçemm Hamiş Melek 15 Nisan 2011 #3.985 geveze' Alıntı: yapma bitanem bol boll dua et babanaa rüyanda hep gör inşallahh özlemin gitsinn Genişletmek için tıkla ... duamı da ediyorummm abla rüyalarımada pek gelmiyorrr nese abla ya sizi üzmek istemiyormmm
geveze' Alıntı: yapma bitanem bol boll dua et babanaa rüyanda hep gör inşallahh özlemin gitsinn Genişletmek için tıkla ... duamı da ediyorummm abla rüyalarımada pek gelmiyorrr nese abla ya sizi üzmek istemiyormmm
geveze Daimi Üye Üye 15 Nisan 2011 #3.987 bizi değil burçemimm kendinii üzme,bebeğinn içinnn 🙂hep mutlu olll
burçemm Hamiş Melek 15 Nisan 2011 #3.988 geveze' Alıntı: bizi değil burçemimm kendinii üzme,bebeğinn içinnn 🙂hep mutlu olll Genişletmek için tıkla ... bende onun için çabalıyorumm ablaaa inşş mayista gelir teyzesii inş sende benii bu ay teyze yaparsıınnn 🙂
geveze' Alıntı: bizi değil burçemimm kendinii üzme,bebeğinn içinnn 🙂hep mutlu olll Genişletmek için tıkla ... bende onun için çabalıyorumm ablaaa inşş mayista gelir teyzesii inş sende benii bu ay teyze yaparsıınnn 🙂
burçemm Hamiş Melek 15 Nisan 2011 #3.990 geveze' Alıntı: ayy inşallahh bitanem inşallahhh öpüyorumm senii kocamann Genişletmek için tıkla ... bende seni öpüyorummm kucaman kucamannnnnnnnnnnnn
geveze' Alıntı: ayy inşallahh bitanem inşallahhh öpüyorumm senii kocamann Genişletmek için tıkla ... bende seni öpüyorummm kucaman kucamannnnnnnnnnnnn