Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

🙂görüşürüzzz tatlımm uykum geldii yatayım artıkk inşallahh gönlündekii rüyana gelirr.yada gönlündekiler babanla bebişinnn🙂

slm kızlarr yaa maşallah 400. syf yı bulmuşsunuz, bir haber var mı diye yaklaşık 1 saattir okuyorum, zaten anca girebildim.

ee nasılsınız? ben beklemedeyim daha, sayfaları okudukça herkesin ne kadar bebek istediğini ve beklediğini bir kez daha anladım umarım Allahım en kısa zamanda hepimizin göbişlerine düşürür, öpüyorum herkesii... şimdi cvplar: devamı da gelecek🙂

tunam ne oldu haber yokmu abla hadi ya acılışı yapta arkandan ben geleyim ya yiter ya yiter afaganlar basıyo artıqın ya :deli:

starı acın izleyin neyse ben kacar anam tuna ablam gelmiş haber ver bizlere
fıstık inan teste gitmeye vaktim yok, bir de arada oğlumu yarışmaya hazırlıyorum, gecikirse emin ol gidicem inş gecikir de🙂 sen nasılsın?

inşş ablamm mayisin 9 da bi sene olacak ama sanki daha dün gb hatırliyorumm ve bı okadar da babmi asırlardır görmemiş gb özlüyorumm özlüyormmm
ah canımm yaa, 9 mayıs benim oğlumun doğumgünü, işte ikisi de Allahtan geliyor. mekeni cennet olsun babacığının. ben babamı 98 de kaybettim torununu göremedi ama bizi biryerlerden izliyor, inş senin de bebeğin gelir ve baban hisseder sizleri... ruhu şad olsun..

‎2 bebek battaniyelerin altında oturuyormuş biri diğerine sormuş;

- Sen erkek beb...ek misin kız bebek mi ?

...Öteki ;

- Bilmiyorum, nasıl anlarız ki ?

Diğeri ;

- Ben biliyorum akıllım demiş ve
Ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış ve
gülümsemiş.

- Sen kız bebeksin bende erkek

Öteki;

- Ama nereden anladın?

-Çok kolay akıllım senin patiklerin pembe benim kiler mavi. 🙂

mavişimbebekistiyor canım deden için başın sağolsun..Allah anneanneni sizlerden ayırmasın. anneannem benim bitanemdir çok severim Allah acısını göstermesin. bu arada oğluşuna Allah kavuştursun. hepimiz için dilediğin güzel dileklerine tekrar tşkler🙂

sheker_shey tatlım o dediğin belirtilerin hepsi bende var çok ilginç ya, burun tıkanıklığı 2 gündür yaşıyorum geçmek üzere, diş eti kanaması, sanki adet olucam ağrısı, arada bel-bacak ağrısı.. inş hayırlara çıkar.. anneannem için tşk ederim tatlım evet yarın günü var maşallah 80 yaşında ama genç gösterir Allah başımızdan eksik etmesin.

senlinciğim çookk geçmiş olsun.. tatlım bir doktoruna sor ama antibiyotik alma dedim ben, inş çabuk atlatısın.. hıı bu arada listede sen sormuştun sanırım, senin yanına hamiş adayı yazmadım zaten hamişsin🙂 onu günü gelenlere jest olsun diye ekliyorum.. sizin için hamişlerimiz diye başlık var zaten nisan hamişlerimizdensin.

çitosumm benimm ay çok sevindim yaa🙂) desene ışık göründü allah en kısa zamanda versin bebeğini inş. baksana umut var her zaman vardır yeter ki kaybetmeyelim.. bu arada benim de gönlüm kızdan yana ama önce hayırlısı ve sağlıklısı tabi. canım seninle aynı yaştaymışız🙂)

melodim eşinle aranda buzlar erimiş hadi bu günleri iyi değerlendirin de hamiş melek ol inş🙂

esinim benim güzelim yaa ne güzel duygular bunlar değil mi? sen o doğunca gör bir de yüzüne bakmaya doyamayacaksın, tekrar içine sokasın gelecek allah nasip etsin inş. karnında da büyüdükçe güzel günler seni bekliyor ama biraz da zorlu. ben tam 20 kilo almıştım da🙂)

biberon aramıza hoşgeldin, istersen listeye ekleyebilirim beklenen adet tarihini yazman yeterli Allah gönlüne göre versin..

veee ayşegülüm eşin için bir umut oluşmuş inan çok ama çok mutlu oldum🙂) Allah bebeğinizi ikinize bağışlasın acil şifalar dilerim canım..

Son düzenleme:
ohhh gelsin hamişler🙂 maşallah maşallah nisan ayı bereketli çıktı🙂 darısı tüm listeye...

🙂:nazar:🙂:nazar:🙂 H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂:nazar:🙂:nazar:🙂

Aman nazar değmesin
1.salkım.......................şubat :nazar:
2.tuvanna....................şubat :nazar:
3.AuSSie-AnGel...........şubat :nazar:
4.esinerkan..........mart :nazar: Düzce 24 Okul öncesi öğrt. süpriz oldu🙂
5.burju........................mart :nazar:
6.sarı gelin.................mart :nazar:
7.çölmeleği................nisan :nazar: Mardin/Midyat 19
8.sen-lin12121212.........nisan :nazar:
9.sevde7.................nisan :nazar:

10.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂
gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79..............19-20 şubat ??? Ses yok huu???
2.denfi................28 şubat ??? Ses yok huu???

3.little angel.....26 mart ??? İzmir Hamiş adayı 🙂

4.yaseminnnnnnn........9 nisan Kütahya 22 Ev hanımı Hamiş adayı 🙂

5.mavişimbebekistiyor..........14 nisan İstanbul 41 Gayrımenkul danış. Hamiş adayı 🙂

6.tunaa............16-18 nisan Eskişehir 33 Resim öğrt. Hamiş adayı 🙂

7.ranagül......................16 nisan Hamiş adayı 🙂

8.pirenses...............? Afyon 26 Ev hanımı
9.berna24................18 nisan
10.orjinal-catlaq..............20 nisan
11.geveze.....................21 nisan
12.geweze............22 nisan Ankara 22 Üniv. öğrc.
13.rosemmm..............23 nisan İzmir 33 Memur
14.simeli....................?
15.denizzzz..........25 nisan Muğla/Fethiye 27 Muhasebe
16.kraliçearı...............26 nisan
17.lalezar....................27-30 nisan Balıkesir 39 Memur
18.çitos....................27 nisan
19.melodi_cn..............30 nisan-3 mayıs
İstanbul 25 Ev hanımı

20.mavikedi.................1 mayıs Edirne 28 İngilizce öğrt.
21.koza....................2 mayıs Antalya 33
22.haziran13............2 mayıs İstanbul 35 Mühendis
23.defne defne.................2 mayıs
24.baharrrımmm..............3 mayıs Ardahan Güzellik uzmanı

25.gülparem...............3 mayıs Afyon 22 Üniv. öğrc.
26.fatma mutlu.............6 mayıs Elazığ 21

27.burçemm.................6 mayıs
28.sea34...................7 mayıs İstanbul
29.aymelek..............9 mayıs Erzurum 25 Hemşire

30.best_dream...........10 mayıs
31.beklenenbebiş..........11 mayıs 20
32.elçin&su.................12 mayıs
33.bembeyaz...............13 mayıs Konya 26 Memur

sheker_shey...............? Konya Arkadaşımıza Allahtan sabır diliyoruz, inş en kısa zamanda yine bizlere bebek müjdesi verir...

arkadaşlarımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz, onlar da lütfen umutlarını kaybetmesinler:
elif_ecrin...................?
sılam_nisa.................?

adet tarihini ve diğer bilgilerini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...
adet olanlardan isteyenler de lütfen yeni adet tarihlerini ekletmeyi unutmasınlar.

Son düzenleme:
Geri