SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 3 Şubat 2008 #12 Ce: Üstteki Üyenin Nesi Güzel? yahu avatarıda yok imzasıda..bari nickin deyim😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Şubat 2008 #13 Ce: Üstteki Üyenin Nesi Güzel? üsttekinin imzasını beğendim
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 3 Şubat 2008 #14 Ce: Üstteki Üyenin Nesi Güzel? çito teşekkürler bacıı bende senin imsanı begendimm
esena Aktif Üye Üye 3 Şubat 2008 #15 Ce: Üstteki Üyenin Nesi Güzel? ben nickini çok begendim avatarıda çok hoş
ms_enemy Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #16 Ce: Üstteki Üyenin Nesi Güzel? vallaa avatarın hoş ama birazcık daha büyük olsa 😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #18 Ce: Üstteki Üyenin Nesi Güzel? nickini beğendim ayrıca imzanda çok çok zarif
M Misafir Forum Okuru 19 Mart 2008 #19 Ce: Üstteki Üyenin Nesi Güzel? tşk ederım bende senın ımzanı beğendim
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 18 Nisan 2009 #20 Cevap: Üstteki Üyenin Nesi Güzel? Rezilim vede azizeyim.evliyim ve bekarım,anneyim ve kızım,annemin kollarıyım,bana saygı duyun ben sıradışıyım... imzasını beğendim.....
Cevap: Üstteki Üyenin Nesi Güzel? Rezilim vede azizeyim.evliyim ve bekarım,anneyim ve kızım,annemin kollarıyım,bana saygı duyun ben sıradışıyım... imzasını beğendim.....