K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 28 Aralık 2007 #12 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 hülya avsar olsan diyorum...
ms_enemy Yeni Üye Üye 8 Ocak 2008 #13 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 seda sayan desem .............. 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 8 Ocak 2008 #14 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 bülent ersoyyyy desem canım eline sağlık buda benden sana
M Misafir Forum Okuru 8 Ocak 2008 #15 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 çitos seni doritos panços çitos cipsine benzetiyom hep ama madem ünlü bir kişi diyecez ok kim olsan kim olsan ya beni kırmazsın umarım ben onu çok severim sen AJDAR olurmusun :becky:
Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 çitos seni doritos panços çitos cipsine benzetiyom hep ama madem ünlü bir kişi diyecez ok kim olsan kim olsan ya beni kırmazsın umarım ben onu çok severim sen AJDAR olurmusun :becky:
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 9 Ocak 2008 #16 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 Canim seni ben Nadide sultana benzetsem 🙂 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 9 Ocak 2008 #17 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 bende seni hımmmmmmmmmmm neye benzetsemmmmmmmmm sindrellaaa
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 9 Ocak 2008 #18 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 ayyy rüycımın ajdarı çok komik yaaa de bacım de kızmam
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 9 Ocak 2008 #19 Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 tsk ederim canim bu güzel nbenzetmen icin... Bende seni Ikbal gürpinara benzetiyom...
Ce: Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim 🙂 tsk ederim canim bu güzel nbenzetmen icin... Bende seni Ikbal gürpinara benzetiyom...