RefRa Daimi Üye Üye 7 Nisan 2011 #155 Ayy avatarı da imzası da fotoğraf makinası yaa off bitiyorum ben bu alete Şu an imzasını en çok beğendiğim melek sensin Meva 🙂
Ayy avatarı da imzası da fotoğraf makinası yaa off bitiyorum ben bu alete Şu an imzasını en çok beğendiğim melek sensin Meva 🙂
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 18 Mayıs 2011 #156 Tesekkür ederim canimm 😀 haha hep benim altima yorum verensin gibii 😀 Cok sagol senin imzanda fena degil hanii...😀
Tesekkür ederim canimm 😀 haha hep benim altima yorum verensin gibii 😀 Cok sagol senin imzanda fena degil hanii...😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 19 Mayıs 2011 #157 Bana şirinlikle güzelliği anımsatan bir meleksin.. meleksin yani ..
büşra.shid Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2011 #158 avatarına bayıldığım,daha kıdemsiz bir melek olarak ben tafafından pek tanınmıyo olan ve genelde komik yorumlarına rastladığım bi melek 🙂
avatarına bayıldığım,daha kıdemsiz bir melek olarak ben tafafından pek tanınmıyo olan ve genelde komik yorumlarına rastladığım bi melek 🙂
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 19 Haziran 2011 #159 emm imzasina bakarak yorum yabmak istiyorum o zaman kendisni iyi tanimiyorum ama... Sanirim o bir ask Melegii...
emm imzasina bakarak yorum yabmak istiyorum o zaman kendisni iyi tanimiyorum ama... Sanirim o bir ask Melegii...
RefRa Daimi Üye Üye 28 Haziran 2011 #160 Tesadüf müdür nedir bilemedim ki Yine Meva yine Meva... Bıktım kızım ben sürekli sana bişeyler söylemek mi zorundayım Şaka bi yana sitenin en ennn tatlı meleklerindensin canım
Tesadüf müdür nedir bilemedim ki Yine Meva yine Meva... Bıktım kızım ben sürekli sana bişeyler söylemek mi zorundayım Şaka bi yana sitenin en ennn tatlı meleklerindensin canım