Sevgili Handanca merhaba,
Mümkün olursa bana da bakabilirsen memnun olurum. Aslında tereddüt içindeyim bu günlerde kendimi pek iyi hissetmediğim için...
16 Nisan 83 doğumluyum.
Beklemeler içindeyim. KPSS sınavına hazırlanıyorum, bu sene kazanabilir miyim bilemiyorum. Bu durum iyice bunaltıcı oldu.
Ayrıca biriyle beraberim ama annem razı değil, ne yapmalıyım acaba çok üzülüyorum bu duruma da... Sürekli dua ediyorum... Onun doğum günü de 31 Mart 76...
Şimdiden teşekkür ederim...
Çalışman şart canım sınavlar için. Öyle kimsenin vaadine inanıpta rahatta olma diyorum ben. Bunun için üzüntüden çok çalışmak diyorum. hatta 6 vakit içinde bir gelişme olabilir.
Karşına gelecek olan bu gelişme senin için iyi bir fırsat olacak. Şanslı bir döneme giriyorsun. Lütfen elindekileri iyi düşün mantığınlaa karar ver.
İlişkin için ise senin fedakarlığını görüyorum. Onun içinse sevgisi var diyorum sana karşı. Ama çok dertlerden bunalımlardan bahsedip kendinide onuda sıkma canım. Moral veren sen olmalısın.
Annenlede konuşmanı öneriyorum. asıl onu rahatsız eden neden ne ise onun üzeinde dur diyor kartlar. Fakat evlilik işin netleşmeden çok gelişmelerden haber verme. Öncelikle işini ayarla.