Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Handanca merhaba,
Mümkün olursa bana da bakabilirsen memnun olurum. Aslında tereddüt içindeyim bu günlerde kendimi pek iyi hissetmediğim için...
16 Nisan 83 doğumluyum.
Beklemeler içindeyim. KPSS sınavına hazırlanıyorum, bu sene kazanabilir miyim bilemiyorum. Bu durum iyice bunaltıcı oldu.
Ayrıca biriyle beraberim ama annem razı değil, ne yapmalıyım acaba çok üzülüyorum bu duruma da... Sürekli dua ediyorum... Onun doğum günü de 31 Mart 76...
Şimdiden teşekkür ederim...

Çalışman şart canım sınavlar için. Öyle kimsenin vaadine inanıpta rahatta olma diyorum ben. Bunun için üzüntüden çok çalışmak diyorum. hatta 6 vakit içinde bir gelişme olabilir.

Karşına gelecek olan bu gelişme senin için iyi bir fırsat olacak. Şanslı bir döneme giriyorsun. Lütfen elindekileri iyi düşün mantığınlaa karar ver.

İlişkin için ise senin fedakarlığını görüyorum. Onun içinse sevgisi var diyorum sana karşı. Ama çok dertlerden bunalımlardan bahsedip kendinide onuda sıkma canım. Moral veren sen olmalısın.

Annenlede konuşmanı öneriyorum. asıl onu rahatsız eden neden ne ise onun üzeinde dur diyor kartlar. Fakat evlilik işin netleşmeden çok gelişmelerden haber verme. Öncelikle işini ayarla.

slmlar 13.11.1988 doğumluyum 02:00 civarı doğmuşum genel olarak baktırmak istiyorum sevgilimin burcu balık yorumlarsanız sevinirim

Mutlu olamıyorsun nedense. Canım şuan ilişkiniz nasıl bilemiyorum ama ciddi bir sorun yalaşmak üzere.

Rahat olma sevgine sahip çık. kendinide ihmal ediyorsun. İçinden bir şey gelmiyor sanki.
Bu sorunla baş etmen içinde ço güçlü olman lazım.

Bazı şeylerde hislein kuvvetli. Sen olayları hissediyorsun aslında.
çalışıyorsan iş anlamında güzel başarılarda görünüyor.

Sorumluluklarından kaçma. Çünki bazı ihmalkarlıkların sana sorun olarak dönecektir.

ben ikizler o koç ayrıyız yine yılan hikayesi bir bitiyor bir başlıyor iş ve davalar ? kısaca genel olarak neler olacak? öpüyorum canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kendi sorunların ve durumların yüzünden ilişkine yansıma yapıyor ve karşındakini anlamıyorsun. Bunun sonucunda çıkan tartışmalar ve anlaşmazlıklar senide onuda yıpratmış oluyor.

Bu konuda bencil olma diyor kart. Kaybettiğin enerjini taoplamassan ilişkin tamamen kopabilir. Şuan için ciddi bir ayrılı görünmüyor. Durumun geçici.

Uzakta hatta olmayacağını düşündüğün bir durumda (dava ve iş olabilir) yakın zamanda sevinç yaşanacağını gösteriyor kart.
Hayalleri bırak. Sorumluluklarını önüne koy ve yapman gereken ne varsa yap. Şuan çok düşünecek bir zaman değil.

Merhaba Handanca, benim burcum akrep nişanlımınki balık.. iş ve maddiyat konusunda sıkıntılarım var çözebilecek miyim genel olarak bakar mısın? şimdiden çok teşekkür ederim..

Kewndinide onuda boşa huzursuz etme canım. Herşeyide ona yansıtma. Zaten senin içinde üzülüyor.

Bu arada yaın bir zamanda para sevinci çıkıyor. Bu para bazı sorunlarını halledeceğe benziyor.

Birde problemler büyümeden önlem alın canım. Yoksa ciddi yaralanmalar yaratabilir hayatınızda.

Birde bu arada aksi gibisin. çevrenide takmıyorsun. Onlara zaman ayır. Çünki seni sorunların olduğunda dinleyecek kişiler onlar. Çevrencede seviliyorsun.

merhaba handanca;
5 Eylül 1988 doğumluyum.genel olarak baktırmak istiyorum....
şimdiden çokk teşekkürler....

Bazen ciddi anlamda insanlarla çok uyumsuz oluyorsuun. Bu kadar fevri olmana ne gerek var canım.

Parasal anlamda ise harcamalara çok dikkat etmelisiniz. Çünki bazı terslikler sizi sarsarsa maddi sıkıntı içine girmeniz mümkün.

İçinden geldiği gibi yaşayamıyorsun sanki. Bunun nedeni ailende olabilir. Kısıtlanmak sana göre değil. ama yapabileceğin birşeyde şuan için görünmüyor. Şartları zorlama sana mutsuzluktan başkada bişey getirmez. Sen yinede uyumlu görün.

Geçmişte kalan biri içinde fazla düşünme. Çok faydası olmaz artık.

Slm tatlım ben arada kaldım ,beni unuttun sanırım 🙂

Bazı olaylar karşısında sergilediğin tutumda bir hata var sanırım. Herşey belki üstüste geliyor. Ama fevri davmaman lazım. Bu seni haklı iken haksız duruma düşürecektir.

Aslında ço güzel bir gelecek var. Varda sen keyifsiz ve ümidini yitirmiş durumdasın sanki. Bence herşey için olumlu bir yön bul ve meseleyi fazla takma kafana. Yoksa hasta olacağını söylemeliyim. Sres kime yaramışki🙂

Karşındaki kişi senden rahat valla. Kendi kadar senide düşünce daha güzel şeylere zemin hazırlanır.

Birde hiçbirşey için gözünle görmeden sakın hüküm verme. Önyargın seni zor durumlara sokabilir canım. sabırlı ol. Güzel günler yakında.

Kewndinide onuda boşa huzursuz etme canım. Herşeyide ona yansıtma. Zaten senin içinde üzülüyor.

Bu arada yaın bir zamanda para sevinci çıkıyor. Bu para bazı sorunlarını halledeceğe benziyor.

Birde problemler büyümeden önlem alın canım. Yoksa ciddi yaralanmalar yaratabilir hayatınızda.

Birde bu arada aksi gibisin. çevrenide takmıyorsun. Onlara zaman ayır. Çünki seni sorunların olduğunda dinleyecek kişiler onlar. Çevrencede seviliyorsun.

Çok teşekkür ederimm Handanca.. yüreğine sağlık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri