Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba Handan Hanım

ben 01.01.1983 doğumluyum.walla bu akşam bir arkadaşımı kıskandım.ya kıskandığım için de utandım ama n'apıyım kıskandım işte.bir an içimi korkular saldı.ben işimde yükselemeyecek miyim,insanlar tarafından sevilmeyecek miyim?ya aslında dışardan bakan benim için sevilmek istiyor gibi bir yorumda bulunmaz ama galiba arkadaşıma gösterilen sevgiyi kıskanıyorum.üfffff.sonuç olarak başkalarının hayatını ve mutluluklarını sürekli izleyen ve gıpta eden biri olarak mı kalacam yoksa ben de kendi mutluluğumu yakalayabilecek miyim?

selam tatlımm hayırlı günler diliyorum sana , ben 6 ağustos 88 doğumlu aslan burcuyum . genel olarak baktırmak istiyorum . kısacası hayatımdan şöyle bi ggeriye baktığım zaman arkamda bıraktığım kimse yok canımı yakanda zaten ewli veya nişanlı. demek istediğim boğuluyorum. ne yapmam lazım psikoloji olarak kendimi nasıl düzeltebilirim canım.rahatlamak istiyorum.iyi şeyler yaşamadım çünkü.. herşey dileiğin gibi olsun bu arada . .

tatlım günaydın, benim sorunum hayatım karmakarışık oldu, eşim , kaynanam onun kardeşleri, arkadaşlarımız bunalıyorum,yardım edermisin tatlım bu karışıklık ne zaman bitecek, ne zaman kafam rahat edecek, şimdiden teşekkür ederim arkadaşım

Bekle canım. ama boş bekleme yaklaşmanında yollarını ara derim. Sonu güzel görünen bir ilişki doğabilir.
Senin zamanında yaptığın bazı şeylerde onda soru işaretleri bırakmış.
Parasal anlamdada sorunları var onun. sana zaman ayıramamaış sanırım.
4 vakit içinde beklediğin mutluluğa kavuşacaksın canım. Ama çaban gerekiyor. Burnunda kıl aldırmıyor gibisin. Otur düşün. Ona değer veriyorsan ve onunda seni sevdiğini düşünüyorsan gayret gerekiyor. İdare eden ben olayım diyorsan bak yürütemessin söyleyim.
Bu durumdayken oluşan problemlerinide doğru insanlarla paylaş.
Sağlık sorunun çıkıyor canım. kendine dikkat et.
Şimdi kendini düzelt. geçmişte yapılan hataları düşün ve kararını al. yolun açık olsun.
merhaba bana demiştiniz sevdiginle ilgili dogru insanlarla konuş diye dun ikimizinde ortak tanidigiyla biraz konuştuk ama bilmiyorum bu insan dogru insanmi sizce bu insanla rahat rahat içimi dokup knuşabilirmiyim bakjarmisiniz acaba bu insan dogru insanmi bana olumlu yonde yardimci olabilirmi edmin degilim bakarsaniz sevinirim çunkü yarin buluşup sevdigim ,insan hakkinda konusacagiz bana yardim edebilecegini soyledi konuşacagim insanin adi fahri burcu aslan..

Slm Handanca, umarım tatilin iyi geçmiş ve dinlenmişsindir...

Ben tayin dilekçesi verdim ve eşimde müdürlük sınavlarına hazırlanıyor, 1 kasımda sınava girecek ben bunlar hakkında yorum bekliyorum, tşk ederim...

Eşin için bu çalışma çok az. Ciddiye alması gerekiyor bu işi.
sana gelince kimsenin vaadine inanma. Kendi işini yapabileceğin ölçüde kendin takip et.

yakınındaki bir bayanada özellikle dikkat. Bir müddet kendinden uzak tut yeter.
Canım tayin işi gecikebilir.
Eşine gelince tam istediği zamanda değilde zamana bağlı bir başarısı çıkıyor. Umarım bu sınav sonucu istediği yere yerleşimidir.

Önemli olan ne ama biliyormusun ? içindeki o sevimli çocuğu öldürme. çünki seni yaşatan umutların. Onlarda çok yüksek olmayacak hayaller değil. Hayatın senin için güzel süprizleri olacak bunu unutma oldumu?

handancam merhaba biliyorum sen hep diyosun olumsuz düşünürken açtırmayın diye ama ben yinede açtırmak istiyorum sözlüm olacak kişiyle sorun yaşadım sanırım bu sefer kesin vede net bitti benim içinde bi açılım yaparmısın 🙂

merhaba Handan Hanım

ben 01.01.1983 doğumluyum.walla bu akşam bir arkadaşımı kıskandım.ya kıskandığım için de utandım ama n'apıyım kıskandım işte.bir an içimi korkular saldı.ben işimde yükselemeyecek miyim,insanlar tarafından sevilmeyecek miyim?ya aslında dışardan bakan benim için sevilmek istiyor gibi bir yorumda bulunmaz ama galiba arkadaşıma gösterilen sevgiyi kıskanıyorum.üfffff.sonuç olarak başkalarının hayatını ve mutluluklarını sürekli izleyen ve gıpta eden biri olarak mı kalacam yoksa ben de kendi mutluluğumu yakalayabilecek miyim?

Merak etme ayıp bişey değil yaptığın. Bunu çok yapan ama içinde saklamasını bilen o kadar çokki. sen bunu itiraf edebiliyorsun kendine.

Şimdi bakalım kartlar sana ne tavsiye edecek:
1-Biraz sana tebessüm etmeyi öğren diyorum canım. O kadar ciddi bir duruşun varki yaklaşmak isteyende yaklaşamıyor sana.
2-Asla bakımsız olma. Sokağa çıksan bile uygunsan hafif bi makyaj yap. Rengin soluk durmasın.
3- Lütfen güzel ve yavaş konuş. Kesin bir dille yargılar gibi konuşma.
4-Sosyal ol biraz. Durumun uygunsa almasan bile bir kitapevini gez, eve kapatma kendini.
5-çalışıyorsan arkadaşlarınada vakit ayır. Toplu organizasyonlara katıl canım.
Kendini bu şeilde çevrene ispatlarsan çok güzel kazançlar içinde olursun.
Hatta karta sordum "bunları yaparsa nolacak dedim" aşk kartı çıktı.
Hadi bakalım gerisi sana kalmış..🙂

handancam merhaba biliyorum sen hep diyosun olumsuz düşünürken açtırmayın diye ama ben yinede açtırmak istiyorum sözlüm olacak kişiyle sorun yaşadım sanırım bu sefer kesin vede net bitti benim içinde bi açılım yaparmısın 🙂

Yok hayatım kesin bitiş yok.
Ama bu şekilde devam ederseniz kesin kopar..

Her iki tarafında fedekar olması lazım. Bak burç yazmamışsın!!!
Korkuların neyse onunla yüzyüze açıkça bi konuş yaaa..

İçinizi okumakla tereddütle olmazki. Yürümez.
Bazen sende zorluyorsun canım yaaa..
Sevgin yoksa ayrıl. Ama varsa sıkıca sarıl. Çünkü bu sefer yeterli gelmessen bu iş biter.

Yok hayatım kesin bitiş yok.
Ama bu şekilde devam ederseniz kesin kopar..

Her iki tarafında fedekar olması lazım. Bak burç yazmamışsın!!!
Korkuların neyse onunla yüzyüze açıkça bi konuş yaaa..

İçinizi okumakla tereddütle olmazki. Yürümez.
Bazen sende zorluyorsun canım yaaa..
Sevgin yoksa ayrıl. Ama varsa sıkıca sarıl. Çünkü bu sefer yeterli gelmessen bu iş biter.

ben yengeç o koç handancam

bana ben evlenmek istemiyorum evliliğe hazır değilim diyen adamla ne işim olur benim sence??

ben yengeç o koç handancam

bana ben evlenmek istemiyorum evliliğe hazır değilim diyen adamla ne işim olur benim sence??

Yo canım bu seni bırakmaz.
Bıraksada gelip yine sana yalvarır. Ben sana diyorum.

Bunu diyorsa sana. Sende Yol ver bakalım napacak.
Bu şekilde zaten yürütmenin uzatmanın anlamı yokki.

Ama canım kesin ayrılık olsa hissederdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri