Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yo canım bu seni bırakmaz.
Bıraksada gelip yine sana yalvarır. Ben sana diyorum.

Bunu diyorsa sana. Sende Yol ver bakalım napacak.
Bu şekilde zaten yürütmenin uzatmanın anlamı yokki.

Ama canım kesin ayrılık olsa hissederdim.

tamam handancam ağzına sağlık :kiss:

bu sefer yol verdim zaten geri adım atmayı düşünmüyorum şimdilik bitti gözüyle bakıyorum yanii bakalım ne olacak görücez.

Merak etme ayıp bişey değil yaptığın. Bunu çok yapan ama içinde saklamasını bilen o kadar çokki. sen bunu itiraf edebiliyorsun kendine.

Şimdi bakalım kartlar sana ne tavsiye edecek:
1-Biraz sana tebessüm etmeyi öğren diyorum canım. O kadar ciddi bir duruşun varki yaklaşmak isteyende yaklaşamıyor sana.
2-Asla bakımsız olma. Sokağa çıksan bile uygunsan hafif bi makyaj yap. Rengin soluk durmasın.
3- Lütfen güzel ve yavaş konuş. Kesin bir dille yargılar gibi konuşma.
4-Sosyal ol biraz. Durumun uygunsa almasan bile bir kitapevini gez, eve kapatma kendini.
5-çalışıyorsan arkadaşlarınada vakit ayır. Toplu organizasyonlara katıl canım.
Kendini bu şeilde çevrene ispatlarsan çok güzel kazançlar içinde olursun.
Hatta karta sordum "bunları yaparsa nolacak dedim" aşk kartı çıktı.
Hadi bakalım gerisi sana kalmış..🙂

teşekkür ederim ,sağolun. söylediklerinizle içim ferahladı.:26:

Sevgili Handanca merhaba,
Mümkün olursa bana da bakabilirsen memnun olurum. Aslında tereddüt içindeyim bu günlerde kendimi pek iyi hissetmediğim için...
16 Nisan 83 doğumluyum.
Beklemeler içindeyim. KPSS sınavına hazırlanıyorum, bu sene kazanabilir miyim bilemiyorum. Bu durum iyice bunaltıcı oldu.
Ayrıca biriyle beraberim ama annem razı değil, ne yapmalıyım acaba çok üzülüyorum bu duruma da... Sürekli dua ediyorum... Onun doğum günü de 31 Mart 76...
Şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:
slmlar 13.11.1988 doğumluyum 02:00 civarı doğmuşum genel olarak baktırmak istiyorum sevgilimin burcu balık yorumlarsanız sevinirim

ben ikizler o koç ayrıyız yine yılan hikayesi bir bitiyor bir başlıyor iş ve davalar ? kısaca genel olarak neler olacak? öpüyorum canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Merhaba Handanca, benim burcum akrep nişanlımınki balık.. iş ve maddiyat konusunda sıkıntılarım var çözebilecek miyim genel olarak bakar mısın? şimdiden çok teşekkür ederim..

evet sevgili handancam burcum yengeç bekarım :hhh: hayata güzel bakıyorum olumlu düşünüyorum bakalım kartlar benim için ne diyecek :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri