konu kilitliydi tekrar açmışsın canım çok sevindim,ve hemen kahve içtim fotolarını yolluyorum😀 eğer zahmet olmazsa falım fallansın😀
şimdiden çok çok teşekkür ediyorum,saygılar canım!!!!
Öncelikle merhaba Mucizem....
Öncelikle falında bütün yollar kalbine çıkıyor güzelim.Derdin, tasan ,üzüntün ,sıkıntın herşeyin kalbinle ilgili.O kadar çok kafana takıyorsun ki aşk konusunu ,falında bile bu çıkmış vallahi.
Seni düşünen tam tamına 6 adet beyfendi var canım.Ama bunların 6 sı da ne düşünür bilemem.Atıyorum biri senle evlenmeyi düşünür,biri ayrıldığın sevgilindir seni düşünür ah çeker,biri baban olabilir ne düşünür bilemem.Bu tarz yani.Ama tam tamına 6 kişi var ve bunların hepsinin kalbinde yeri olmuş ya da olacak.hepsi bi arada demiyorum ama bak 🙂
Bunların bi tanesi önüne taş koymuş.Yani başka yola sapmış.Yani nasıl diyim seni düşündüğü halde başka biriyle birlikte.Birisi çok heveslenmiş ama sen yüz vermemişsin ve o da ümidini kesmiş.
İçlerinden bitanesi tam kalbinde , ya da girecek kalbine.Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun.
Dediğim gibi gönül işlerinden başka bişeyi sıkıntı etmemişsin kalbine her şey o kadar berrak ve net ki.Tertemiz 🙂Aman Allah başka dert vermesin 🙂
Bir de bi koruyucu meleğin var canım.Bu kişi bir arkadaşın ya da akraban olabilir bilmiyorum.Hatta belki de ölmüş bir akrabandır.Seni kötülüklere karşı korumak için elinden geleni yapıyor.Allah onu başından eksik etmesin.
Hanenizde sıkıntı üzüntü yok her şey berrak yalnız ufak bir gözyaşı var yani ufak bir sıkıntı oluyor ama çok hasar verici bir şey değil.Dileğin olacak Allah'ın izniyle ama dileğine ulaşman için önüne iki yol çıkacak.İkisi de götürüyor seni yalnız biri hızlı biri yavaş seçim sana kalmış.
Benden bu kadar tatlım bir daha ki falda görüşmek üzere.Rabbim herşeyi gönlüne göre versin 🙂Sağlıkla kal.