Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba handanca ben 24 yaşındayım 26kasım doğum günüm. ben sağlık sektöründe çalışıyorum da atamam olucakmı yani şuan çalıştıgım yerden başka yere atanabilecekmiyim ? zamn görebiliyorsan zamanıda öğrenmek isterim. aşk- iş hayatım nasıl olacak?? tş.ler.

merhaba handanca ben 24 yaşındayım 26kasım doğum günüm. ben sağlık sektöründe çalışıyorum da atamam olucakmı yani şuan çalıştıgım yerden başka yere atanabilecekmiyim ? zamn görebiliyorsan zamanıda öğrenmek isterim. aşk- iş hayatım nasıl olacak?? tş.ler.

canım sana açılım yeni yağılmış. 15 gün bekleme kuralımız var. 15 gün sonra tekrar yazarsın.

handanca abla ben birini çok seviyordum ama kaç ay önce ayrıldık bana geri dönecekmi çok merak ediyorum onu hala seviyorum
ben aslan burcuyun o koç burcu şimdiden teşekürederim

Moderatör tarafında düzenlendi:
handanca abla ben birini çok seviyordum ama kaç ay önce ayrıldık bana geri dönecekmi çok merak ediyorum onu hala seviyorum
ben aslan burcuyun o koç burcu şimdiden teşekürederim

dönüşü olacak ama beklediğinden uzun sürebilir. Onu seviyorsan sabırla bekle.
sadık ve sorumlu adaletli bir yapın var canım. Ama onun sorunlarıda çok. sevgisizlikten ziyade yetersizlikten gitmiş sanki bu.

çalışıyomusun yazmamışsın ama meseki anlamda başarı çıkıyor. Hayatım kendini üzüp durma. Yanlız mantığını kullan ve akıllı kararlar al. sanki sen bu insanla ilgili bazı olumsuzlukların farkındasın.

Sen onun dönmesi için birşey yaptınmı? Seviyorsan fedekarlı şart. Şayet sen sevdiğin için yapacaksın bunu.
Bu ona artı olarak bir izlenim yapacaktır. O birazda sorumsuz. bence kendin için bi ara bakalım. Yoksa bir gelecek göremiyorum.

Gerçekten bunalım bunalım her yerin. Ama kendine yazık ediyorsun. Sağlığından olacaksın bu tutumunu değiştirmezsen.
Yakın bir zamanda önüne gelecek bir kısmet var. Karar vermen bir hayli zor olacak.Evlimsin yazmamışsın. Şayet hayatında kimse yoksa tanıdığın değil şuan tanımadığın biri hayatını etkileyecek.

Bencil, önyargılı biri geçmişinde yada yanında varsa kendini düşün diyor kartlar. Kendini iyi dinledin canım. Artık kollarını kaldır ve uyan.
İnan geçen senlerine acıyacaksın.
En iyi yakının yine kendinsin. Buna rağmen takdir ve beğeni toplayacağın bir dönemin eşiğindesin. Bunu değerlendir oldumu.

Uff hemde ne bu nalım :shootout:
Hayır evli değilim... Hayatıma birini sokmayıda düşünmüyorum =)
Hayatımı etkiliycek =S
"en iyi yakın yine kendim" çok anlmalı
Teşekkürler ablacım yüreğine sğlık

sevgili handanca ben de aslan burcuyum 9 ağustos 1987 bana da genel olarak tarot açarmısın.aşk-iş çok merak ediyorum.🙂

sevgili handanca ben de aslan burcuyum 9 ağustos 1987 bana da genel olarak tarot açarmısın.aşk-iş çok merak ediyorum.🙂

Şu aralar duygularına dikkt et lütfen. Düşün tart öyle bir ilişkiye başla. Çünki ilişkilerinde bir tutarlılık yakalayamaman söz konusu.

Kendini ypratmanın alemi yok yani. Sürekli aynı hataları yapıyorsun. Bozu plak gibi. şansızlık bu ara tepende anlayacağın.

3 muradın gerçekleşecek 3 vakit içinde. Yanlız senin tutumun asabi değil hep ama hep yapıcı olsun bu aralar canım. Çünki istemeden bazı durumlar içine düşüyorsun.

Yakında bir olay içinse seçim yapman gerekecek. Aklını kullan karar verirken. sevgiler.

merhaba bana demiştiniz sevdiginle ilgili dogru insanlarla konuş diye dun ikimizinde ortak tanidigiyla biraz konuştuk ama bilmiyorum bu insan dogru insanmi sizce bu insanla rahat rahat içimi dokup knuşabilirmiyim bakjarmisiniz acaba bu insan dogru insanmi bana olumlu yonde yardimci olabilirmi edmin degilim bakarsaniz sevinirim çunkü yarin buluşup sevdigim ,insan hakkinda konusacagiz bana yardim edebilecegini soyledi konuşacagim insanin adi fahri burcu aslan..teşekkurler

Bana kalırsa bu sene geçmeden hayatına biri gelecek. Fazlada incelemeden ona bir şans ver derim. Ani olmasa bile ilerleyen zamanlarda sağlam bir ilişki temeli atılacak canım.

Hiiiç kendini bu kadfar karamsarlığa itipte moralini bozma tamamı. Geçmişide unut gitsin. herşeyi sil. tertemiz bir insan ve temiz bir sayfa sana çok güzel moral olacak.

Aşırı davranış vede konuşmalarda bulunma. Çevrende yanlış anlaşılabilirsin. Bu arada kendine bak. Bakımlı ol tamammı canım. Her an kısmetin yanında belirebilir.

tamam canım söyled,iklerin için teşekkür ederim tatlımm yüreğinw sağlıkk.... birazdaha zaman geçsn bakalımmm ... kendine iyi bakk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri