kar_tanesi Yeni Üye Üye 14 Ekim 2008 #81 Cevap: Evet & Hayır oyunu güneş ısıgı oldugu zmanlar sarı gözküyo ama boya olarak sarı deil alttaki ojeden nefret ediyomusss🙂🙂
Cevap: Evet & Hayır oyunu güneş ısıgı oldugu zmanlar sarı gözküyo ama boya olarak sarı deil alttaki ojeden nefret ediyomusss🙂🙂
adley Yeni Üye Üye 14 Ekim 2008 #82 Cevap: Evet & Hayır oyunu yoooooooo fakat kullanmam alttaki türbana karşıymışsın!!!
CaRiZmA Vip Melek Üye 15 Ekim 2008 #83 Cevap: Evet & Hayır oyunu hmm yoo degilim herkes özgürdür istedigini yapabilir 😀 alttaki yüzmeyi bilmiyormus😀
Cevap: Evet & Hayır oyunu hmm yoo degilim herkes özgürdür istedigini yapabilir 😀 alttaki yüzmeyi bilmiyormus😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 15 Ekim 2008 #84 Cevap: Evet & Hayır oyunu biliyorum biliyorum biliyorum alttaki baska bir ewe tasınmak istiyormus😀
{{_MaviŞ_}} Banned 15 Ekim 2008 #85 Cevap: Evet & Hayır oyunu Taşındım Zaten 🙂 aLtaki Gezmeyi SeviyormuŞ 😀
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 15 Ekim 2008 #86 Cevap: Evet & Hayır oyunu tam üstüne bastın eeveet heyy alttaki sen çook cılızmışsın doğrumu
PaSikA Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #87 Cevap: Evet & Hayır oyunu Çok cılız değilim ama kiloluda değilim alttki çok patavatsızmış😀
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #88 Cevap: Evet & Hayır oyunu hayır...gercekten degılım..🙁 kız alttakıs en cok kıtap okurmussun?
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #89 Cevap: Evet & Hayır oyunu heee yaa ne sen sor ne ben söleyim alttaki hep aynaya bakarmıs
CaRiZmA Vip Melek Üye 18 Ekim 2008 #90 Cevap: Evet & Hayır oyunu hmm yok ya okadar cok bakmiyorum alttaki cok kahve iciyormus...