ASİMELEK Daimi Üye Üye 25 Ocak 2011 #111 evettt çok severimmmmmm sen süleee bakemmm melekçik benim en sevdiğimm yemek hangisi
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 25 Ocak 2011 #112 yemek olarak bilmem ama mısırı çok sevdiğin artık bilimsel olarak kanıtlanmıştır aşağıdaki meliş söyle söyle benden daha güzeli var mı tabi bu şakaydı. Söyle bakalım ben nereliydim
yemek olarak bilmem ama mısırı çok sevdiğin artık bilimsel olarak kanıtlanmıştır aşağıdaki meliş söyle söyle benden daha güzeli var mı tabi bu şakaydı. Söyle bakalım ben nereliydim
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 25 Ocak 2011 #114 gözlerim yeşil ama Angaralıyım canım bunu bilmeyen kalmadı sanıyordum neyse alttaki meliş sen söyle bakalım en çok sevdiğin burç 😕
gözlerim yeşil ama Angaralıyım canım bunu bilmeyen kalmadı sanıyordum neyse alttaki meliş sen söyle bakalım en çok sevdiğin burç 😕
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Ocak 2011 #115 Ben bilmiyordum profilindede Antalya yazınca Antalyalısın sandım bende En sevdiğim burç kendi burcum olan Aslan Alttaki yarışmacı söyle bakalım "Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?"
Ben bilmiyordum profilindede Antalya yazınca Antalyalısın sandım bende En sevdiğim burç kendi burcum olan Aslan Alttaki yarışmacı söyle bakalım "Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?"
RefRa Daimi Üye Üye 25 Ocak 2011 #116 xD çok güldüm... Yapıştıran ii yapıştırmış valla ona sormak lazım 😀 Alttaki meleğim sen söyle bakalım tırnak uzatmayı sever misin
xD çok güldüm... Yapıştıran ii yapıştırmış valla ona sormak lazım 😀 Alttaki meleğim sen söyle bakalım tırnak uzatmayı sever misin
ASİMELEK Daimi Üye Üye 25 Ocak 2011 #117 çok fazla değillllllllllll se alttaki melekkkkk süle bakemmmm saçların düzmü dalgalımı
seyma_rky Yeni Üye Üye 26 Ocak 2011 #118 Bir zamanlar dümdüzdü ah ah 🙁 Ama artık hafif dalgalı uzunken iyide kısayken kabarıyor ya 🙁 Alttaki meleğim söyle bakalım fiziksel özelliklerini 🙂
Bir zamanlar dümdüzdü ah ah 🙁 Ama artık hafif dalgalı uzunken iyide kısayken kabarıyor ya 🙁 Alttaki meleğim söyle bakalım fiziksel özelliklerini 🙂
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 27 Ocak 2011 #119 Yeşil gözlüyüm Kumralım şuan saçlarımı sarıya boyadım buğday tenliyim.158 boyda 50 kg deyim.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim alttaki meliş sen söyle en çok hangi yemeği yapmayı seversin
Yeşil gözlüyüm Kumralım şuan saçlarımı sarıya boyadım buğday tenliyim.158 boyda 50 kg deyim.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim alttaki meliş sen söyle en çok hangi yemeği yapmayı seversin
aysegül87 Hamiş Melek 27 Ocak 2011 #120 sarma yapmaya bagilirim altaki söyle bakim nezaman en son sacini boyadin