RefRa Daimi Üye Üye 27 Ocak 2011 #121 Ben doğmadan önce Allah boyamış o gün bugündür boyamadım düşünmüyorumda xD Sen söyle bakalım meleğim abur cubur yemeyi sever misin
Ben doğmadan önce Allah boyamış o gün bugündür boyamadım düşünmüyorumda xD Sen söyle bakalım meleğim abur cubur yemeyi sever misin
juju Yeni Üye Üye 28 Ocak 2011 #122 canım tatlı olarak severim am cips fazla sevmem bitter çikolata severim altaki en son kendine ne aldın
canım tatlı olarak severim am cips fazla sevmem bitter çikolata severim altaki en son kendine ne aldın
elif_ecrin Hamiş Melek 28 Ocak 2011 #123 en son kendime avondan rimel,parfüm,ıvır zıvır aldım ama daha sipariş gelmedi 🙁( söyle bakalım alttaki nerelisin kaç yaşındasın 🙂))
en son kendime avondan rimel,parfüm,ıvır zıvır aldım ama daha sipariş gelmedi 🙁( söyle bakalım alttaki nerelisin kaç yaşındasın 🙂))
RefRa Daimi Üye Üye 28 Ocak 2011 #124 19 yaşındayım 🙂 Alttaki melek sen söyle bakalım foto çekmeyi, çektirmeyi sever misin
ASİMELEK Daimi Üye Üye 28 Ocak 2011 #125 ayyyyyyy çok severimm bayılırımmmmm alttaki melekkk süleee bakemmmm müzik dinlemeyi severmisinnn ?
seyma_rky Yeni Üye Üye 30 Ocak 2011 #126 Saat 00:05 ve müzik dinliyorum demem kafi sanırsam 🙂 Hım ne sorsammm kendine örnek aldığın biri var mı varsa kim ?
Saat 00:05 ve müzik dinliyorum demem kafi sanırsam 🙂 Hım ne sorsammm kendine örnek aldığın biri var mı varsa kim ?
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 30 Ocak 2011 #127 varrr annemmm bu hayattta onun gibi olmak isterdim ... melekcik sen söle bana bugün ne yaptın ???
suCre Daimi Üye Üye 3 Şubat 2011 #128 Bugün evde bebişlerimle savaş yaptık Sen söle bakem benim canavarları sana göndersem kabul edermisin?
Bugün evde bebişlerimle savaş yaptık Sen söle bakem benim canavarları sana göndersem kabul edermisin?
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 3 Şubat 2011 #129 [/ gönder bacımmm kabul edrimm alttaki bacımm söyle bakalımm kocana kızdığın zaman ona nasıl davranırsın
[/ gönder bacımmm kabul edrimm alttaki bacımm söyle bakalımm kocana kızdığın zaman ona nasıl davranırsın