N nazlı_85 Yeni Üye Üye 8 Nisan 2011 #31 bana her gün haftasonu şekerim artık bi iş bulsamda çalışsam kurtulsam 🙂 Alttaki melek sen çalışıyormusun?çalışıyorsan işin de rahatmısın ??? 🙂
bana her gün haftasonu şekerim artık bi iş bulsamda çalışsam kurtulsam 🙂 Alttaki melek sen çalışıyormusun?çalışıyorsan işin de rahatmısın ??? 🙂
N nazlı_85 Yeni Üye Üye 8 Nisan 2011 #32 bana her gün haftasonu şekerim artık bi iş bulsamda çalışsam kurtulsam 🙂 Alttaki melek sen çalışıyormusun?çalışıyorsan işin de rahatmısın ??? 🙂
bana her gün haftasonu şekerim artık bi iş bulsamda çalışsam kurtulsam 🙂 Alttaki melek sen çalışıyormusun?çalışıyorsan işin de rahatmısın ??? 🙂
EnCey Daimi Üye Üye 8 Nisan 2011 #33 nazlı_85' Alıntı: bana her gün haftasonu şekerim artık bi iş bulsamda çalışsam kurtulsam 🙂 Alttaki melek sen çalışıyormusun?çalışıyorsan işin de rahatmısın ??? 🙂 Genişletmek için tıkla ... tatlım ben cevap vermıstım asıl sen benım soruma cevp verır msn
nazlı_85' Alıntı: bana her gün haftasonu şekerim artık bi iş bulsamda çalışsam kurtulsam 🙂 Alttaki melek sen çalışıyormusun?çalışıyorsan işin de rahatmısın ??? 🙂 Genişletmek için tıkla ... tatlım ben cevap vermıstım asıl sen benım soruma cevp verır msn
bettt Yeni Üye Üye 8 Nisan 2011 #34 ben veriyimmi cevap? temizlik annemin işi hayatım 🙂 sen yapıcaksın galiba ? 😀
EnCey Daimi Üye Üye 9 Nisan 2011 #35 bilmıyorum sen aşşağıdaki melen sole bakeemmm sence bu sıtede aradıklarını bulabılıyor musun😀
RefRa Daimi Üye Üye 9 Nisan 2011 #36 Ooo bulamazmıyım fazlasıyla hemde 😀 Sen söyle alttaki tatlı sever misin
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 11 Nisan 2011 #38 burasi hem meleklerin hemde kadinlarin mekani...😀 Sen söyle bakayim.. dersine calisdin mi??😀
aysegül87 Hamiş Melek 12 Nisan 2011 #39 calismama gerek yok cünkü derim yok🙂 hey altaki söyle bakim yorgunmusun bugün