yağmur_damlası Yeni Üye Üye 20 Aralık 2008 #151 Cevap: Evet & Hayır oyunu nerdee keşke kilolarımdan şikayetçi olsam 😀 alttaki bugün kötü bir gün yaşamış olabilrmi acepp 🙂
Cevap: Evet & Hayır oyunu nerdee keşke kilolarımdan şikayetçi olsam 😀 alttaki bugün kötü bir gün yaşamış olabilrmi acepp 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 21 Aralık 2008 #152 Cevap: Evet & Hayır oyunu daha gün yeni başlıyor canım 😀 daha yaşamadım alttaki sen bugün gezmeye gidicekmisin acaba
Cevap: Evet & Hayır oyunu daha gün yeni başlıyor canım 😀 daha yaşamadım alttaki sen bugün gezmeye gidicekmisin acaba
kaprisli Yeni Üye Üye 21 Aralık 2008 #153 Cevap: Evet & Hayır oyunu hayır çünkü çalışıyorum alttaki bugün geç kalktın...
CaRiZmA Vip Melek Üye 21 Aralık 2008 #154 Cevap: Evet & Hayır oyunu eveeeeeeettt saat 1de alttaki kahvalti yapmayi seviyomus😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 23 Aralık 2008 #155 Cevap: Evet & Hayır oyunu evet severim ama tek başıma hiç sevmem alttaki diZi manyağı😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 23 Aralık 2008 #156 Cevap: Evet & Hayır oyunu hayir aksine hic sevmem dizileri😀 alttaki sinemaya gitmeyi seviyormus😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 25 Aralık 2008 #157 Cevap: Evet & Hayır oyunu iwettttttttttt alttaki cok kilolarından sikayetciymiş
CaRiZmA Vip Melek Üye 4 Ocak 2009 #158 Cevap: Evet & Hayır oyunu ay evet yaaaa alttaki coktandir spor yapmiyormus😀
M Misafir Forum Okuru 4 Ocak 2009 #159 Cevap: Evet & Hayır oyunu nerden bildin kızzz doğru çünkü boynumu sakatladım spor yaparken ve artık spor yapmam yasak çünkü boyun fıtığı var🙁 alltaki her gece dişini fırçalamıyormuş
Cevap: Evet & Hayır oyunu nerden bildin kızzz doğru çünkü boynumu sakatladım spor yaparken ve artık spor yapmam yasak çünkü boyun fıtığı var🙁 alltaki her gece dişini fırçalamıyormuş
şengül Yeni Üye Üye 4 Ocak 2009 #160 Cevap: Evet & Hayır oyunu yanıldın cnm ben hem sabah aksam dislerim fırcalarım asadaki cok yorgun. :e015:
Cevap: Evet & Hayır oyunu yanıldın cnm ben hem sabah aksam dislerim fırcalarım asadaki cok yorgun. :e015: