EnCey Daimi Üye Üye 29 Eylül 2011 #91 Aşkta gurur olmaz diyenlerdenim ben 🙂 heyyyy Alttaki melek üniversiteye gittin mi?
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 29 Eylül 2011 #92 umursamayana kolaydır 😀 eee!! alttaki üyecik söyle bakalım çikolatayı severmisin
A ahueda Aktif Üye Üye 30 Eylül 2011 #93 herzaman bayilarak yerim cikolatayi🙂 altaki kendini seviyormusun?
elvin berfin Aktif Üye Üye 19 Kasım 2011 #94 kendini sevmeyen hic kimseyi sevmez. hu hu alttaki güzelmisin?
H HaLLoWeeN* Forum Okuru 26 Ocak 2012 #95 güzel değilim amannn önemi olan insan olmak hey alttaki eskiden erkan yolaç ın sunduğu bi program vardı neydi o programın adı unuttum ben ya 😀
güzel değilim amannn önemi olan insan olmak hey alttaki eskiden erkan yolaç ın sunduğu bi program vardı neydi o programın adı unuttum ben ya 😀
büşra.shid Yeni Üye Üye 29 Ocak 2012 #96 bildiğini ikimizde biliyoruz tatlım,söylesene siziz evde kestane pişermi güzelindeeen 🙂
büşra.shid Yeni Üye Üye 29 Ocak 2012 #98 ne çocuğu daha evli bile değilimm 🙂 sen alttaki her işte şer de olabilir .. da,hadi boşluğu dolduuur 😀
ne çocuğu daha evli bile değilimm 🙂 sen alttaki her işte şer de olabilir .. da,hadi boşluğu dolduuur 😀