kar_tanesi Yeni Üye Üye 10 Ekim 2008 #71 Cevap: Evet & Hayır oyunu hayır hiç yemek yemem diyetteyim alttaki beni hiç sevmiyormus
CaRiZmA Vip Melek Üye 12 Ekim 2008 #72 Cevap: Evet & Hayır oyunu Hayir yalaaaaannnnnnnn cok seviyorum seni 😀 altakki cok mutluymus
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 12 Ekim 2008 #73 Cevap: Evet & Hayır oyunu eveeeeeeet çok mutluyum allahın izni ile galiba bu sefer hamiş olacağım alttaki kırmızıyı çok sefiomuş
Cevap: Evet & Hayır oyunu eveeeeeeet çok mutluyum allahın izni ile galiba bu sefer hamiş olacağım alttaki kırmızıyı çok sefiomuş
kar_tanesi Yeni Üye Üye 12 Ekim 2008 #74 Cevap: Evet & Hayır oyunu ewet cok severim kırmızıyı alttaki gezmek istiyomus
CaRiZmA Vip Melek Üye 12 Ekim 2008 #76 Cevap: Evet & Hayır oyunu ben mi, hayir tabiki degilim 🙂 alttaki cok asikmis😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 12 Ekim 2008 #77 Cevap: Evet & Hayır oyunu yok bea asık olcak kimse yok alttaki süper yemek yapıyomus
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Ekim 2008 #78 Cevap: Evet & Hayır oyunu yok anlamam yemek yapmaktan alttaki çok hamaratmış
kar_tanesi Yeni Üye Üye 12 Ekim 2008 #79 Cevap: Evet & Hayır oyunu annem olmadıgı zman cookk hamaratlasırım ama o oldugu zman hiç degilimdir alttaki sacına perma yaptırmıs
Cevap: Evet & Hayır oyunu annem olmadıgı zman cookk hamaratlasırım ama o oldugu zman hiç degilimdir alttaki sacına perma yaptırmıs
PaSikA Yeni Üye Üye 14 Ekim 2008 #80 Cevap: Evet & Hayır oyunu hayır yaptırmadım alttakinin saçları sarıymış😀