PaSikA Yeni Üye Üye 26 Ağustos 2008 #41 Cevap: Evet & Hayır oyunu evet karizma benim göbek adım alttaki senin saçların kıvırcık
CaRiZmA Vip Melek Üye 26 Ağustos 2008 #42 Cevap: Evet & Hayır oyunu cikkk, dalgali😀 alttaki senin gözlerin cok güzel 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 27 Ağustos 2008 #44 Cevap: Evet & Hayır oyunu Evet alttaki sen cok gülüyorsun bugün
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2008 #45 Cevap: Evet & Hayır oyunu evet...agzım kulaklarımda.. kız alttakı sen bugun kuru fasulye yaptın galıba.....
Cevap: Evet & Hayır oyunu evet...agzım kulaklarımda.. kız alttakı sen bugun kuru fasulye yaptın galıba.....
CaRiZmA Vip Melek Üye 27 Ağustos 2008 #46 Cevap: Evet & Hayır oyunu Ben???? Hayir Alttaki sen cok kahve icmissin bugün
PaSikA Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2008 #47 Cevap: Evet & Hayır oyunu evet içtim alttaki sen bugün çok çalıştın
CaRiZmA Vip Melek Üye 29 Ağustos 2008 #48 Cevap: Evet & Hayır oyunu Üff evet ya dahada calisacam. Alttaki sen daha ütü yapacan bugün
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2008 #49 Cevap: Evet & Hayır oyunu Allah kahretmesin evet yine ütü var alttaki sen tatile çıkmamışın bu yıl?
CaRiZmA Vip Melek Üye 29 Ağustos 2008 #50 Cevap: Evet & Hayır oyunu Evet cikamadim üfffffffffff alttaki dondurma yiyeceksin bugün