Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Bu arada merak eden arklara hamilelik sirasinda olan belirtilerimi yazayim.
İlk belirtim karnim çok sisti. Kabizlik olayi vardi.gaz olayi.hatta arkim görmüştü beni hamilemisin diye sormuştu. Sirtim agriyodu ve bas agrisi günlerce çektim. Migdem tas gibiydi bulantim çok yoktu ama sabahları kotu hissediyordum bulanacagin gibi.a migde agrisi çektim. Ve sabahlari yanmasi yemekten sonra kötü oluodum. En çok sevdiğim cikolatayi canim istemiyordu. Gün içinde çok idrara cikmiodum ama gece çok kalkiyordum birde su ictigim an direkt gün içinde dksina wcydim.adet olacagim zamanki hislerin vardi ama agrim yoktu. Tuhaf olan birşey daha adet zamanima yakin goguslerim siserdi agri olurdu tam tersi agri yoktu şişme yoktu.

Arklar bende size tavsiye idrar testine guvenmeyin adetlerimiz düzensiz de olsa adet zamaniniz geçtiyse ve kendinizi hamile gibi hissediyorsunuz hemen kanda baktirin. Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün düşük yaptim 🙁

Mrb arkadaslar biz esimle bi ay denedik cocuk ama soyle bisey oldu adetim iki gun once oldu uc gun surdu ucuncu gun sonunda simsiyah kan geldi kesildi. Sabahlari midem cok bulaniyo cok halsizim karnima ara ara sanci saplaniyo adetimden iki gun gecti idrar testi ypdik cikmadi ama dokdor olabilir dedi bi kac gun sonra yine ypdircam

Kizlar biz esimle cocuk deniyoduk bu ay adet oldum ama uc gun surdu genelde cok duzenli adetlerim oluyodu bu kez uc gun surdu sonunda da simsiyah bi kan gordum kesildi.dokdora gittim idrar tahliliyapdik gorunmedi ama dokdorum olabilicegini erken oldugu icin gorunemeyebilir dedi ara ara kasiklarim agriyo gogus uclarim karardi sabahlari midem bulaniyo istahim kapandi. Cok halsizim uyku halindeyim surekli sizin yorumlariniz neler

Arkadaşlar dün yazmıştım kan testi yaptırdım diye çok şükürr Hamileyim...3.gebeliğim benim gebeklik belirtisi olarak önce göğüslerim şişti ve çok hassaslaştı kasıklarımda heran hastalanacak gibi ağrı ve yorgunluk hissi vardı.allahım isteyen herkese yaşatsın.benimde 4 yılda oldu ümidinizi yitirmeyin Allah ne zaman taktir buyurursa o zaman oluyor ama benden size tavsiye benim öyle oldu kafanızdan hamileliği bebeği silin düşündükçe psikolojik olarak olmuyor sevgiyle kalın canlar herşey gönlünüzce olsun inşallah.......

Idrar tahliline inanmayın benim idrar tahlilinde çıkmadı sonra kan tahlili yaptırdım hbc 7896 çıktı yanlış çıkabiliyor büyük oğlum 12 yaşında küçük oğlum 5 yaşında ve biz 4 yıldır çocuk istiyoruz sizi çok iyi anlıyorum her ay aynı sters acaba tuttumu adet olana kadar hiç ilaç içmedim 4 gözle bekledim sizler gibi ama sabır arkadaşlar inşallah birgün hepiniz bu sayfaya Hamileyim diye yazacağınız günü düşünün sizleri seviyorum çok güzel bir sayfa burayı bulduğum için çok şanşlıyım.......

Allah bagislasin evlatlarini sana. Yeni bebisinde inş hayirli şekilde dünyaya gelir. Rabbin sorunsuz saglikli kucagina almayi nasip etsin inş.
Ve isteyen herkese ve banada iylestigim zaman sorun olmadigi zaman nasip etsin. Hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.

Her bu arada aklima geldi benim bir arkimda benimle ayni ay kimyasal gebelik gecirdi. Kimyasal gebelik geçirenler varsa sakin korunmasin arkasına hemen hamile kaldi ben korundugum için olmadi şuanda olmaması daha hayirli sagligim için. Hayirlisi olsun.

Birde okuruna birakin 3 ay çok takmistim kafayi olmaz diye yok diye bekledigim zaman hamileydim ve düştü zaten..

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah korktuğun sonucu almazsin rabbim büyük her serde bi hayir her hayirda bi ser vardır ne gelirse ondan herseyin zamani vakti var rabbim hayirlisini versin inşallah tedavi olursun bir an önce ve bebeğine kavusursun Allah isteyen herkesi bu duygudan eksik etmesin

Arkadaşlar hamilelik belirtisi sayilabilecek durumları hamilelik dişindada bir takim sebeblerden yaşıyordum fakat regl üç gün geçikince eczaneden test aldım normalde hamileliği planlamıyordum ama içimdeki sezi olabilir dedirtti sonuç pozitif cıktı aynı gün kan testi yaptırdim olumlu cikti fakat bir yada iki haftalik çıktigi icin testi iki gün sonra tekrar etmemi istediler çunkü bir tane antidepresan ve mide ilaclri kullaniyordum düşük yada dış gebelikten bahsettiler tekrar kan verdim yaklasık üç haftalık denildi
kisacasi cok isyeyenler ben 34 yasindayim
İlk gebelik ve erteledigim icin cokk uzuluyordum ama nasip oldu kendinizi yaşama bırakın neden niye olmuyor diye yıpratmayın yasanacaksa yaşaniyormus

Geri