Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Dilaracim kan testi sonucunu haber werirsin insallh hamilesindir... Bende kpss den ciktim suan o bitince tamammen hamilelige odaklandim regl olucam gibi minik sancim var az leke geliyor hala,, sinaw stresinden olsa gerek farkli bir regl oldu

Selâmün aleyküm herkese öncelikle bende aranıza yeni katılıyorum yorumlarınızı okuyorum ve benim regl günüme 4 gün var ama dün gece afedersiniz koyu kahve kırmızı renkte kan geldi iç çamaşırıma regl olduğumu sandım pet koydum aradan 15 dakka gecti pede baktım hiç birşey akmamış şu 2-3 saattirde karnımın alt bölgesi ağrıyor arka belim agrıyor vajinamda şişlik oldu hafif meme uçlarımda ağrı var hafiften sadece memede şişme fazla yok normal bulantım yok ve çok yemek yemedigim halde yemeye başladım ekmeğe çok yukleniyorum ve sürekli dua ediyorum olsun olsun diye inşallah bu sefer olmuştur sizce bu gün test alıp bakayım mı ne yapayım :

Merhaba.yeni uyeyim . Sorum olacaktı benimde.normalde 3 temmuzda regl olmam gerekiyordu ama olmadım. 1-2 hafta önce hafif regl sancilarim oldu ama şiddetli değildi( Normalde çok şiddetli olur). Burda okuduğum başka hiç bir belirti yok bende. Hamile olma ihtimalim var mi? Yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba.yeni uyeyim . Sorum olacaktı benimde.normalde 3 temmuzda regl olmam gerekiyordu ama olmadım. 1-2 hafta önce hafif regl sancilarim oldu ama şiddetli değildi( Normalde çok şiddetli olur). Burda okuduğum başka hiç bir belirti yok bende. Hamile olma ihtimalim var mi? Yardımcı olursanız sevinirim...

Canım test al yap yada kan testi yap adet gününün geçmesi düzensiz beslenmedende olur sen gine de dene canım benim.

Geri