Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Hipotiroit hastasi olan arkim. Sana cevabim. Ayni olay bendede var şuan ben düşük yaptim 15 mayisda ve şuan tiroitlerimde nodul cikti. Tiroit olayi hamileliği etkileyen birşey. Sana tavsiyem hamile kaldigin an dra git öğrendiğim an. Ben hamilelik yani düşük yaptıktan sonra öğrendim hipotiroiti. Çok dikkatli ol. Bu arada ilaç kulkaniomusun. İlaç kullanmiosanda problem tiroitlerin için bebek icin

Offf bu arada bana da vakit geçmiyor...7 gün kaldı reglime... Ağrım sancım şu son iki gündür yok.. Ama sabah kalkınca göğüs uçlarım gerilmiş ve şişmiş uyanıyorum pijamamın değmesi bile huylandırıyor... Progesteron testimi bugün yaptırdım 19,3 çıktı çok sevindim dr um yumurtlama olmuş artık iş spermlerde dedi. Bir önceki progesteron testim 6,9 du çünkü... Bu bile beni inanılmaz heyecanlandırdı 🙂 şu 7 gün çabuk geçsiiiiinnn.... Bebitoşum benle mi acaba???
Ahucuğum ne yaptın sen bebek olayında bir gelişme varmı ?

Slm arkasasim evet ben ilaç kullanıyorum 50 mglik günde bit defa ac karnina benim tiroid bezimin bi tanesi çok yavaş çalışıyor bi taneside anneden doğma küçük gelismemis hapla drngelemeye calisiyor doktorlar doktora sordum korkma olur çocuğun bişey olmaz dedi ama geçen ay denedik olmadi ama kasiklarim çok agridi hiç bu yumurtalik gebelik için doktora gitmedim sadece netten aldigim bilgilere bu ağrılar avaba catlama agrisi olabilirmi bilen varmı soylenilen gebelik belirtilerini yaşadım ama olmadı 🙁

mira kılıhaftalik80' Alıntı:
üzülmemek elde değil ya ayın onsekizde herkese hamile oldugumu diyecektim ama bebeğim düştü bile diyemiyorum kendi ailem bile bilmiyor onlara diyemedim bir aylık bebeğim durduk yere düştü anlamadim bile bu yüzden kendimi çok sucluyorum sahip çıkamadım diye
Canim benim de 4 haftalik dustu. Uzulmrmrk elde degil biliyorum . ama saglikli olmayan bebekler dusuyormus. Moralini bozma allah buyuk

Bu araada bende catlatma ignesi ve klomen kullanmistim. Bu sitede okumustum genelde bu ilecla hamile kalanlarin fusuk oluyo sanirim diye. Hep bu korkuyla yasadim ve 4_5 haftalikken dustu... 1 yildir deniyorduk esimde ve bende hic sikinti olmaamasina ragmen olmuyordu

As canim korkma hamile kaliniyor tiroit sorun değil kalmak icin ama farkında değilsen ve bilmiyorsan tiroit olayini benim gibi. Benim üzüntüyle sonuclandi maalesef kimyasal gebelik geçirdim. Ben evlendim vajinusmus olayi geldi basima. Onunla ugrastim aylarca hatta seneyi bile geçti. Derken bu olayim bitti. Çocuk istemeye basladik 4 ay denedik 4 ayimda hamile kaldim ama hamile olduğumu bile bilmiodum idrarda cikmio diye değilim saniyordum.kan verdim hamile olduğumu öğrendiğim gün düşük yaptim. Kimyasal gebelikmis. Ve sonrasında TSH değerin yuksek cikti tiroit hastasi olduğumu öğrendim. Oda yetmedi ultrasyonda nodul cikti ve biyopsi olacagim. Kansermiyim degilmiyim bakilacak.düşük yapmasaydim bunlari öğrenemeyen ektim.şuan çocuğu unuttum kendi sagligimin derdine düştüm. Arkadaşlar hayirlisini isteyin bazen her kotu şeyden bile hayir doğar. Rabbim isteyen herkese versin. Ben şuan olması diye ugrasiyorum cok istediğim bebeğimi 🙁(

Geri