mrb yazılanları çok okudum her yerde araştırdım şu an hamileyim yalnız herkeste belirtiler farklı oluyormuş bu arada onu anladım belirtiler ovulasyon gününden sonraki 4-5 günde kasıklarımda ağrılar oluyordu ama bu ağrı bişey batar gibi bi anda oluyordu sonra geri gidiyordu. sonra bi süre hiçbirşey hissetmedim ama olursa olur dedim içten içe çok istiyordum ama düşünmemeye gayret gösterdim göğüslerde şişmeler oldu ama çok fazla ağrı olmadı . midem ağzıma geliyor gibi hissettim.bende hiç akıntı olmadı mesala adet olacakmış gibi idim.adete 4 gün kala ağrılar tekrar başladı. ben de tam tersi uykusuzluk vardı.birde yüreğim tutuyormuş gibi hissettim.benim yaşadıklarım bunlar bebek isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
çok sevindim. anne olacağınıza hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. bu karın agrisi yada belin ağrıması nasıl birşey benimde karnım ağrıyor arada bir belime ağrı saplanıyor acaba gebelik belirtisi mi yoksa ûşüttügüm için mi oluyor bilemedim bu üsütme agrisindan farklı mi oluyor