Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Gözün aydin melis cok sevindim. Allah hayırlı si ile kucagina almayi nasip etsin inşallah. Neler yaptin anlat bakalim🙂

Şükürler olsun... Kötü ve acı ama, bu da bir tecrübe... Bir tesellin var ki gebe kalabildin bizleri (bir türlü hamile kalamayanları) okudukça buna daha çok şükrettiğine eminim... Yine gebe kalma ihtimalin hepimizden daha yüksek şu durumda 😉 Hamile kaldığında da bu acı tecrübe sebebi ile daha dikkatli olacaksın mutlaka ve sağlık sıhhatle taşıyıp dünyaya getireceksin bebitoşunu 🙂 senden tekrar güzel haber bekliyorum dört gözle 😉
evet canim o yönden şükür ediyorum çok şükür ramazan dan sonra inşallah güzel haberi verecegim

mrb yazılanları çok okudum her yerde araştırdım şu an hamileyim yalnız herkeste belirtiler farklı oluyormuş bu arada onu anladım belirtiler ovulasyon gününden sonraki 4-5 günde kasıklarımda ağrılar oluyordu ama bu ağrı bişey batar gibi bi anda oluyordu sonra geri gidiyordu. sonra bi süre hiçbirşey hissetmedim ama olursa olur dedim içten içe çok istiyordum ama düşünmemeye gayret gösterdim göğüslerde şişmeler oldu ama çok fazla ağrı olmadı . midem ağzıma geliyor gibi hissettim.bende hiç akıntı olmadı mesala adet olacakmış gibi idim.adete 4 gün kala ağrılar tekrar başladı. ben de tam tersi uykusuzluk vardı.birde yüreğim tutuyormuş gibi hissettim.benim yaşadıklarım bunlar bebek isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim.

mrb yazılanları çok okudum her yerde araştırdım şu an hamileyim yalnız herkeste belirtiler farklı oluyormuş bu arada onu anladım belirtiler ovulasyon gününden sonraki 4-5 günde kasıklarımda ağrılar oluyordu ama bu ağrı bişey batar gibi bi anda oluyordu sonra geri gidiyordu. sonra bi süre hiçbirşey hissetmedim ama olursa olur dedim içten içe çok istiyordum ama düşünmemeye gayret gösterdim göğüslerde şişmeler oldu ama çok fazla ağrı olmadı . midem ağzıma geliyor gibi hissettim.bende hiç akıntı olmadı mesala adet olacakmış gibi idim.adete 4 gün kala ağrılar tekrar başladı. ben de tam tersi uykusuzluk vardı.birde yüreğim tutuyormuş gibi hissettim.benim yaşadıklarım bunlar bebek isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim

çok sevindim. anne olacağınıza hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. bu karın agrisi yada belin ağrıması nasıl birşey benimde karnım ağrıyor arada bir belime ağrı saplanıyor acaba gebelik belirtisi mi yoksa ûşüttügüm için mi oluyor bilemedim bu üsütme agrisindan farklı mi oluyor

Merhaba kizlar ,, bende 1 yillik evliyim ilk kez bu ay denedik yalniz cok heyecanliyim her an aklimda acaba hamilemiyim sorusu var... Stres ve heyecandan olmuycak diye korkuyorum ... Henuz regilime 10 gun var hic bir belirtim yokbekliyorum

Evet kizlar yarin gidiyorum hastaneye. Dort aydir deniyoruz ama bebis yok. Eşimin testleri normal cikti. Bende kontrole gidecem acaba bi sorun mu var diye tüm testleri yaptiracam.dua edin bi sorun cikmasin

Mrb arkadaşlar sayfayı dün gördüm ve yazılanların çoğunu okudum.benimde adetim 8 gün gecikti ve bugün kan testi yaptırdım sonucunu yarın alacağım heyecanla bekliyorum benim iki oğlum var ama 3.çocuğuda çok istiyorum.sonucunu yarın sizlerle paylaşacağım isteyen herkese allahım nasip eder inşallah....

Geri