Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

:nazar:Ya kızlar çok heyecanlıyım bıraz önce arkadasım kahve falı baktı bana ve dedıkı 2 vakte kadar bebek görünüyor sende 2 gün olur 2 hafta olur 2 ay olur dedı ay hamılemıyım acaba 2 hafta sonra adetım geçmıs olacak hamıleysem çok da umutlanmak ıstemıyorum
hadi bakalım hayırlısı bugün bende kahve falı baktırdım bebek çıktı göz aydınlığı çıktı sevinçten ağlıcaksın dedi fala inanmam ama falsızda kalmam 🙂

herkese selamlar.bende istiyorum bebiş.3. ayda yine hüsran yaşadım.ne zormuş beklemek.her ay sil baştan yapmak hep aynı umudu taşıyıp bir kasık ağrısına ümitle bakmak.bir gün benimde yüzüm gülecekmi yoksa o mucizeyi hiç bir zaman yaşayamıcakmyım.
hepimiz aynı durumdayız aynı şeyleri yaşıyoruz ama çocuk düşüncesini aklından çıkar herşeyi oluruna bırak ben bu ay bu yolu seçtim stressiz bi ay yaşıcam düşünmücem kendimi dinleyip belirti aramıcam başka şeylere kafa yorcam en iyisi bu yoksa insan çok üzülüyo büyük bi hayal kırıklığına uğruyo

bu ay güya hiç stres yapmamıştım gerçi geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay böyle mola vermek iyi oldu doğrusu.haftaya tatile çıkıcaz inşallah iyice kafayı dağıtırım.hakkımızda ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olsun.

kızlar bugun bı arkadşla konustuk ısırgan buusuna dursana dedı bununla çoçugu olan çok var bıde bel çektırme varmıs oda iii gelıyormus duyan varmı ya kızlar aranızda

ben sımdı tuvalete gıttım ıdarınıza bakın demıstınız ya baktım içinde beyaz beyaz seyler var hamılelıkte bu da oluyormu

selzerçim hamilelesin vatana millete hayırlı ugurlu olsun canım,dedım ya hamıle olunca idrarda beyaz şeyler oluyo geziniyo :laugh:sen hamilesin canım hiç üzülme ve bekle ben sana demiştim ama dimi oleyyy oleyyyyy:second:

kızlar bugun bı arkadşla konustuk ısırgan buusuna dursana dedı bununla çoçugu olan çok var bıde bel çektırme varmıs oda iii gelıyormus duyan varmı ya kızlar aranızda

beracım bilmediğn şeyleri yapma bel çektirme falan Allah korusun sağlıklı belını kaybedersın,öyle sacma seylere inanmaaaa lütfen,sadece yapman gereken ilişkiden hemen sonra kalkmamak kalcanın altına yastık koyup ayaklarını yukarı kaldırarak 1 saat yatman baska bısey yapmana gerek yok,tehlikeli işlere kalkışma derim bennnnn

BOYALIKUS...25 haziran 30yaş erkek
EFSUN_55................ 26 haziran 25yaş erkek
NESLİ84...................26 haziran 25yaş erkek
ECEM09...................27 haziran 32yaş erkek
EYŞAN.....................29-30 haziran 25yaş erkek
FATOSSS................. 30 -31 haziran 25yaş erkek
BERA......................4 temmuz 27 yaş kız
SELZEH...................5-6 temmuz 23yaş kız
HAZAL3...................9-10 temmuz 30yaş erkek
NUR84....................11 temmuz
EBRUAKER21............

olursa iki kızımız oluyo kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:laugh:ne güzellllll

beracım bilmediğn şeyleri yapma bel çektirme falan Allah korusun sağlıklı belını kaybedersın,öyle sacma seylere inanmaaaa lütfen,sadece yapman gereken ilişkiden hemen sonra kalkmamak kalcanın altına yastık koyup ayaklarını yukarı kaldırarak 1 saat yatman baska bısey yapmana gerek yok,tehlikeli işlere kalkışma derim bennnnn

şirinecım ben zaten yapmam korkarım ama bılen varmı dıye sordum koca karıların eskıden yaptıkları bıseymıs bu bılen varmı merakettım sadece ama bu sorun var ben bı saat yatamıyorum ayaklarımı dıkleyıp duramıyorum hemen kalkasım gelıyor canım olursa olur olmazsada aşilama yaptıracaz ya eşımlede konustuk yaz sonu yaptıraz bakalım canım senın dişin nasıl oldu ya burada.

beracım benim bi arkadaşımın annesi bel çekiyor banada söyledi kendiside öğretmen.ben yanlış bişey olsa sana söylermiyim bunun sayesinde kaç kişi hamile kaldı falan dedi böyle çekiştirme falan yokmuş ama ben zayıfım korktum🙂kırılır falan bi yerim diye ama arkadaş güvenilirliğine kefilim falan demişti onada diyemedim kocakarı işleri bunlar🙂

bu arada aykalarını diktiğinde ya müzik dinle yada kitap oku canın sıkılmaz...yada eşini yanından ayırma sohbete zorla🙂bu ikimizin bebeği sende duracaksın yanımda de🙂

Geri