Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

olursa iki kızımız oluyo kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:laugh:ne güzellllll

canim ugrasmissin bir yigin. saolasin eksik olma. bu durumda oglum oluyor YASASIN!. Zaten hep ilk cocugumun erkek olacagi hissi vardir icimde.. Bu ay tutarsa o zaman cin takvimi de bir kez daha dogrulugunu ispatlayabilir 🙂

bu arada aykalarını diktiğinde ya müzik dinle yada kitap oku canın sıkılmaz...yada eşini yanından ayırma sohbete zorla🙂bu ikimizin bebeği sende duracaksın yanımda de🙂

ya eyşancım aklınla bın yasa valla aklıma gelmezdi sen demısen yaparım onları çok tesekkurler valla ilkin anlamadım bana yazdıgını sonradan aldım kusura bakma yazamadım hemen

canim ugrasmissin bir yigin. saolasin eksik olma. bu durumda oglum oluyor YASASIN!. Zaten hep ilk cocugumun erkek olacagi hissi vardir icimde.. Bu ay tutarsa o zaman cin takvimi de bir kez daha dogrulugunu ispatlayabilir 🙂

canım bunu çok kişiye uyguladık şimdiye kadar hiç yanış cıkmadı hepsı tuttu,hiç yanıldıgımız olmadı şimdiye kadar benim bebişte erkek teyzesiiiii,suan fasulye kadar ama okadar güzel bı duygu ki anlatamam,karnınızda bi canlı ve sizin bebişnizzzz Allahım herkeze bu duyguları yaşatsın yarın kandil ve sizler için dua edicemmmmmm:nazar:

selzer bana kullanmadıgın mail adresın varsa ver ben hemen yazayım ordan sana bılgılerı,otelın numarsınıda vereyım ordan beı bulursun sahibi biziz zaten,sen ararsın otelden konusuruz önceeee ok

şirinecim sızın otelın internet adresını verırmısın belkı gerım bene ya hafta sonu 2 gunlune gıttık ama bı 10gun daha gıtcez herhalde bakayım verırsen eyer canım

şirinecım ben zaten yapmam korkarım ama bılen varmı dıye sordum koca karıların eskıden yaptıkları bıseymıs bu bılen varmı merakettım sadece ama bu sorun var ben bı saat yatamıyorum ayaklarımı dıkleyıp duramıyorum hemen kalkasım gelıyor canım olursa olur olmazsada aşilama yaptıracaz ya eşımlede konustuk yaz sonu yaptıraz bakalım canım senın dişin nasıl oldu ya burada.

hayırlısı beracım işallah senin bebişinde olacak,bebişim ya benim 20 lik dişi almıyolar,doktorum rike girmek ıstemıyorum cok yeni bebğin diyo suan ağrı yok ama ya olursa ne yaparım bılmıyorum o gunlerımı hatırlam bıle ıstemıyorum tam işkenceydi hamılelıgımı bıle ıstemıyodum ,ama suan ıyı bakalım ılerleyen zmanda ne olur,şimdi doktorum dıyokı alırız sonra düşeceği falan olur sebebı bu olmasın bekleyelım dıyo bakalım canımcım yaaa

şirinecim sızın otelın internet adresını verırmısın belkı gerım bene ya hafta sonu 2 gunlune gıttık ama bı 10gun daha gıtcez herhalde bakayım verırsen eyer canım
ok beracım ozman yeni bi msn adresi aç ve bana gönder burda gızlı mesajlar bıle okunuyo ben sana numaramı gondereyım ordan bana ulaş,telefonla görüşürüz otelden yer ayarlarım size ok

canım bunu çok kişiye uyguladık şimdiye kadar hiç yanış cıkmadı hepsı tuttu,hiç yanıldıgımız olmadı şimdiye kadar benim bebişte erkek teyzesiiiii,suan fasulye kadar ama okadar güzel bı duygu ki anlatamam,karnınızda bi canlı ve sizin bebişnizzzz Allahım herkeze bu duyguları yaşatsın yarın kandil ve sizler için dua edicemmmmmm:nazar:

amin canim, ne güsel! hep böyle saglikli ve dis agrisiz gecsin hamileligin. Dualarini da eksik etme. Otelin yerini bana da gönderir misin özel mesajla geliriz belki, belli mi olur? öptüm canim

olursa iki kızımız oluyo kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:laugh:ne güzellllll

eyer olursa ne güzel kızım olacak ya eşimde zaten kız iştıyordu ne güzel olur valla ya bu hafta sonu tatıle gıttık orda küçük küçük kızlar vardı bikini giymisler onları uzaktan sevdım eşimde dıyorkı biri senı deli zannedecek :laugh:dıyor ama benden çok sevıyordu tüçük kızları allahım bana ver ya hersese ver allahım

Geri