Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

amin canim, ne güsel! hep böyle saglikli ve dis agrisiz gecsin hamileligin. Dualarini da eksik etme. Otelin yerini bana da gönderir misin özel mesajla geliriz belki, belli mi olur? öptüm canim

kullanılmayan msn adresı gonder canım bana otelın numarasını gondereyım telefonla gorusuruz ınternetten bakarsın olursa ben yer ayırtırım size ok

bera bana mail adresınmı göndermedın halan o gonderdıgın gecersiz,mail olarak at bana ben sana ulaşayım,ben eve gıdıyorum yarın telefonla görüşelim ok canımcım.

kullanılmayan msn adresı gonder canım bana otelın numarasını gondereyım telefonla gorusuruz ınternetten bakarsın olursa ben yer ayırtırım size ok

aslında kızımda olsa fena olmaz yanı ben severım kız çocuklarını ama Allah bılır tabıkı elı ayagı düzgün olsunda Allah ım bana saglıklı bır bebıs versın tatlım sen bana hep hamılesın dıyosun ınsallah hamıleyımdır eger hamıleysem ögrenınce önce sana yazıcam canım

Fatosss.................30 -31 haziran
Efsun_55................26 haziran
Nur84..................?
Ebruaker21......11/.12.temmuz............?
selzeh.......................5-6 temmuz
Boyalikus...................?
Ecem09.......................?
Eyşan........................29-30 haziran

hadi kızlar bekliyorummm?
11/12 temmuz bende tabloya yazdım fatoşcuğum ama benim reglime daha çok var yaaa😕 birde kızlar bu kadar erken olmaz dimi benimde de bazı değişiklikler var ama bend epsikolojiktir diye kale almıyorum,göğüslerim o kadar hassaslaştıki patlayacamış gibi adeta,vede göğüs kenarlarımda küçük küçük topcuklar var,bide vucudum ateş gibi ama güneşlenmektende olabilir vücut ısım ama göğüslerim beni meraklandırıyo😀

yağmurun annesi hayırlısı olsun herşeyin üzülme sakın...bu arada ebruakercim özlettin kendini bugün baya çene çaldık forumda..

Geri