Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

BOYALIKUS...................25 haziran 30yaş
EFSUN_55................26 haziran 25yaş
NESLİ84...................26 haziran 25yaş
ECEM09.......................27 haziran 32yaş
EYŞAN........................29-30 haziran 25yaş
FATOSSS.................30 -31 haziran 25yaş
BERA..........................4 temmuz 27 yaş
SELZEH.......................5-6 temmuz 23yaş
HAZAL3.......................9-10 temmuz 30yaş
NUR84.........................11 temmuz
EBRUAKER21....................?

Moderatör tarafında düzenlendi:

canim cok tesekkürler dualariniz icin... onlara ihtiyacim var daha önce de dedigim gibi kasik agrilarim var adet öncesi agrilar gibi ayni.. beklemedeyim. Tatile cikicagim icin size yazamazsam bilin ki regl oldum. Hamileysem ne yapar eder haber veririm canlarim.
öpldünüz 🙂

Ok canım beklicez umarımmm hamişsindir🙂ne zamn çıkıyosun tatile yarından itibaren mi?

ühüü biraz önce reglim başladı.. yine olmadı. 2 hafta sonra tatile çıkıyorum. tam da yumurtlama. inşallah tatilde olur. hepinizin yaşları çok genç. ben mayısta 30'a girdim. çok mu geç kaldım acaba çocuk işine girmeye.

ühüü biraz önce reglim başladı.. yine olmadı. 2 hafta sonra tatile çıkıyorum. tam da yumurtlama. inşallah tatilde olur. hepinizin yaşları çok genç. ben mayısta 30'a girdim. çok mu geç kaldım acaba çocuk işine girmeye.

merhaba canım üzülme bakarsınn tatil yararda öbür ay hamile kalırsınnn bu kadar kafana takma hem hamiş kalmak içinde geçte sayılmazsınnn allah gönlüne göre versinnnn canımmm.....

kızlar mrb işten ayrıldığım için uzun süre giremedim artık aranızdayım yine yeni arkadaşlar hoşgeldiniz Rabbim hepimize hayırlı bebekler nasip etsin

bu arada 3 aylık evliyim 28 yaşındayım kafamda acabalrım çok oldu ilk iki ay korunduk ama artık yaşımında etkisiyle bende hamiş olmak istiyorum yaaaa

bu ay biraz garibim açıkçası test yaptım ama negatif çıktı zaten adetime daha var evlendiğimden beri 7 8 gün önce oluyorum yani şu sıralar adet olmam gerek ama hala olmadım bazen belirtiler oluyo bugün olucam diyorum ama yokk bu sabah eşim göbeğime dokunup sen hamilesin dedi neden bilmiyorum ama umutlandım çokkkk

merhaba canım üzülme bakarsınn tatil yararda öbür ay hamile kalırsınnn bu kadar kafana takma hem hamiş kalmak içinde geçte sayılmazsınnn allah gönlüne göre versinnnn canımmm.....

sağol canım. birkaç ay bu konuyu hiç düşünmeden, sanki bebek planlamıyormuş gibi davranıcaz. bakalım.

Geri