Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

benim daha çok var cnm adete ama merak ediyorum acaba belirtiler nezamn başlıyo bilgin varmı cnm🙂

cnm benim bi hayır olduğunu mutlaka biliyoruz inş en güzel zamanda Rabim bizlere nasip etcek onu.sen bence moralini hiç bozmadan bekle ve inş güzel haberlerini bizlere ilet

nurcum bu forumda 16gün önceden belirti hissedip hamile kalanda var 1hafta kala belirti olanda var hiç belirti olmayanda var bu tarz şeyler kişiden kişiye değişiyor bunu anladım..

doğru cnm kişiden kişiye farklılık gösterrir.zaten bana daha çoook var.her zaman dediğim gibi hayırlısı artık.

kızlar günaydın...dün gece eşim burnunda sümük ve sümüğünü çıkardığını görmüş böyle uzun uzun..biliyorum çok iğrenç ama biraz evvel netten baktık rüyasında sümüğünü gören ve sümüğünü çıkaran kişinin hanımı hamiledir ve kendisine çok benzeyen bir kız çocuğu doğurur yazıyor böye acayip heveslendik....çok heyecanlandım birden bu kadar olur dedim şayet bu ay hamileysem o kadar çok ilginç olay yaşadımki...
Merhabalar erşancım;
bende burda sizlerle paylaşmış oldugum gibi rüyamda annemın bana altın saaat verdıgını onu koluma taktıgımı ıkı adeette yüzük verdıgını bırısını kayınvalıdeme bırısınıde bana verıyo, yüzüğün içini tam okuyacakken uyanmıstım ve yorum yaptırdıgımda,bana bu ay hamılesın ve ikizin olacak biri erkek biri kız dedıler,ve hamıle oldugum çıktı suan merak ettıgım ıkız olup olmadıgı onun içinde çok erken beklicez,bu arada bende ikizim bana cekerse olur :cah:yani canımcım rüyalara kayıtsız kalmayın anne adayı bunu hissediyor çünkü bekleyelım ve görelim,işallah en yakın zamanda güzel haberlerını alırız canımcım

Günaydınnn bayanlarrr...Eyşancın umarım eşinin rüyası doğru çıkar..Haberlerini bekliyoruz Selzeh , nur sizlerin kaç gününüz var canım.Kızlar benim 3 gün kaldı ama ne regl belirtim var ne hamilelik sadece regl sivilcelerim çıktı ama karnımda şişkinlik yok.Ama göğüs uçlarım acıyor.Bilemiyorum...Ümitlensem mi ümitlenmesemmi ama bu ay da olmazsa yıkılacam artık ya...Sizde ne belirtileri var????

arkadaşlar eşim bebeği istemiyor :cry_smile:
Canım öncelikle hamileliğini tebrik ederim.Ama tabi eşinin istememesi çok hoş bir durum değil.Gerçi yaşın küçük ama kürtajın olumsuz etkileri de var.Bence eşini ikna et birlikte bir doktora gidin.Onun kalp sesini duyunca emin ol senden çok isteyeccektir.İlk kürtajın olumsuzluklarından da bahset ona.Tabi sizin için de bebek içinde hayırlısı olsun canım.Çok iyi düşünün

ecemcim benim daha adete 17 gün var cnm o yüzden bişey diyemicem.senin içinde inş hayırlısı olur cnm yıkılmak diye bişey yok hem bak binlerce şükürki umutla beklediğimiz bir hayalimiz var ve binlerce şükür ki bunu beklemeye yetecek sağlığımız var.inş bu ay hamilesindir ama değilsende hiç bişeyin sonu değil cnm benim.regline az kalmış öğrenince bizlere hemen haber ver sevincide hüxnüde paylaşalım ama inş teyziş oluruz 🙂hadi bakalım eyşan da sende bize güzel haberleri verin sıra bize gelsin dimi🙂

gnaydin1ng0pv3.gif

Selam kızlarrrrrrrrrrrrr🙂

Geri