Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

ecemcim benim daha adete 17 gün var cnm o yüzden bişey diyemicem.senin içinde inş hayırlısı olur cnm yıkılmak diye bişey yok hem bak binlerce şükürki umutla beklediğimiz bir hayalimiz var ve binlerce şükür ki bunu beklemeye yetecek sağlığımız var.inş bu ay hamilesindir ama değilsende hiç bişeyin sonu değil cnm benim.regline az kalmış öğrenince bizlere hemen haber ver sevincide hüxnüde paylaşalım ama inş teyziş oluruz 🙂hadi bakalım eyşan da sende bize güzel haberleri verin sıra bize gelsin dimi🙂
Doğru söylüyorsun canımda sürekli sil baştan yapmak çok zor.Hepimiz biliyoruz.Ama tabi güçlü olmak lazım.Moral hormonları çok etkiliyormuş.Moralimizi yüksek tutmamız lazım.Hepsini biliyoruzda uygulamak zor tabi.Ve yine biliyorum ki herkezin bebeği en uygun zamanda gelecek.Buna inanıyorum.Ama gelsin artık şekerim yaa.İlk ayda tututursaydım çoktan doğmuş 7 aylık olmuş olacaktı...Hayırlısını dileyip beklemekten başka çare yok..Sende çalışmalarına tam gaz devam et boşlama sakın🙂

günaydın fatoşşş....Kızlar halimi bir görseniz kurbanlık koyun gibi bir masumlaştım.3 günüm kaldı ya.Ööle ortalıklarda durgun durgun dolaşıyorum.Hiç bişeyden zevk almıyorum.Canım ne yemek yapmak ne temizlik yapmak istiyor evde.İş yerindede aynı.ÖÖle bi tuhafım valla aman ne zor beklemek ya.....

🙂cnm benim inş gelcek bebişin.evt sölediklerimizi uygulamak çok zor ama dediğin gibi moralimiz ii olmali ki oda gelsin tatlımm

nurcum bu forumda 16gün önceden belirti hissedip hamile kalanda var 1hafta kala belirti olanda var hiç belirti olmayanda var bu tarz şeyler kişiden kişiye değişiyor bunu anladım..

erşancım ben 16 gün önceden hamıle oldugumu hissetmiştim bunun sebebide bebeğin cinsiyeti canlarım,kız bebekte acayip erken dönem mide sorunları(bulantı ,yanma vs) artı sağ göğüs sol gögüsten küçük oluyo,erkekte ise acyip uyku problemleri,yoğun yemek yeme hissi vs birçok şey....
yani bide reglı olmadan 1 hafta önce rahimini kasıklarında hisseiduosunuz ya o olmuyor normal hiç hasta olmayacakmış gibi bir his oluyor ,sadece sag ve sol kasıklarda ağrı oluyo erken dönemde,gece hissedilir derecede ateş oluyo ve gögüsünüzün ateşi normal vucut ısınızdan daha yüksek oluyor.
bide göğüs ucrar ve gögüs cok haslaşıyor ve kenarlarında tomurcuk seklınde sıvılceler cıkıyor.işallah hayırlısıyla Allahım sizlerede en yakın zmanda hamılelık nasip ederr:gezme:

erşancım ben 16 gün önceden hamıle oldugumu hissetmiştim bunun sebebide bebeğin cinsiyeti canlarım,kız bebekte acayip erken dönem mide sorunları(bulantı ,yanma vs) artı sağ göğüs sol gögüsten küçük oluyo,erkekte ise acyip uyku problemleri,yoğun yemek yeme hissi vs birçok şey....
yani bide reglı olmadan 1 hafta önce rahimini kasıklarında hisseiduosunuz ya o olmuyor normal hiç hasta olmayacakmış gibi bir his oluyor ,sadece sag ve sol kasıklarda ağrı oluyo erken dönemde,gece hissedilir derecede ateş oluyo ve gögüsünüzün ateşi normal vucut ısınızdan daha yüksek oluyor.
bide göğüs ucrar ve gögüs cok haslaşıyor ve kenarlarında tomurcuk seklınde sıvılceler cıkıyor.işallah hayırlısıyla Allahım sizlerede en yakın zmanda hamılelık nasip ederr:gezme:
canımcım benim hiç bi belirtim yok göğüs uçlarımda kendiliğinden tomurcuklar hep vardır zaten🙂bende hiç belirti yok ühü ühü ühü:grev:

gnaydin1ng0pv3.gif

Selam kızlarrrrrrrrrrrrr🙂

Günaydın canımmm...

şirinecim duan için ve paylaştıkların için teşekkürler cnm.ben yukarda da sölediğim gibi daha 16 gün var ama tek farklılık aşırı gaz olması🙂ya kızlar belki çok komik gelcek ama gerçekten öyle hiç böyle olamıştım çok enteresan ama hamileliğe yormak istemiyorum bu kadar erken belirti olmaz sanırım ayrıca gaz problemi yani nebilim işte yaa zaten artık ne değişiklik olsa hemen hamilemiyim acaba diye düşünmeye başlıyorum🙂

Geri