Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

beracım tatlım yeni gördüm sorunu dün erken ayrılmıştım netten.canım nolsun hamdolsun iiyim işte çalışmalar başladı devam ediyo bakalım hayırlısı olsun.biraz sabır biraz tevekkül ile inşallah o güzel duyguyu bizlerde yaşıcaz.zamanını bekliyoz sen nasılsın cnm?

kızlar günaydın...dün gece eşim burnunda sümük ve sümüğünü çıkardığını görmüş böyle uzun uzun..biliyorum çok iğrenç ama biraz evvel netten baktık rüyasında sümüğünü gören ve sümüğünü çıkaran kişinin hanımı hamiledir ve kendisine çok benzeyen bir kız çocuğu doğurur yazıyor böye acayip heveslendik....çok heyecanlandım birden bu kadar olur dedim şayet bu ay hamileysem o kadar çok ilginç olay yaşadımki...

bu arada merve arkadaşım eşin olayın ilk şokuyla böyle birşey söylemiştir..sonraları alışır gibi geliyor..bak burada aylardır hatta yıllardır bebek özlemi çeken insanlar var sen ne güzel hemenececeik tutturmuşsun belki herşeyi düzeltecek o bebektir..kürtajın ise hem islami olarak hem tııbben hele ilk bebekse sakıncaları var diye biliyorum..keşke daha iyi korunsaydınızz..

eyşan tüylerim diken diken oldu yaa eğer hamileysen cnm gerşekten çok farklı olcak senin için.inş cnm inş hayırlısıyla hamilesindir adetine kaç gün var cnm

kızlar günaydın...dün gece eşim burnunda sümük ve sümüğünü çıkardığını görmüş böyle uzun uzun..biliyorum çok iğrenç ama biraz evvel netten baktık rüyasında sümüğünü gören ve sümüğünü çıkaran kişinin hanımı hamiledir ve kendisine çok benzeyen bir kız çocuğu doğurur yazıyor böye acayip heveslendik....çok heyecanlandım birden bu kadar olur dedim şayet bu ay hamileysem o kadar çok ilginç olay yaşadımki...

ınsallah hamılesındır canım adet günün ne zaman bıde kendınde degısıklıkler hissedıyomusun?

daha 5gün var kızlar bunun dışında ben her mesajımda yazdığım gibi göğüslerim her ay ağırır bu ayda böyle kasık ağrım vs hiç yok sadece göğüsler oda hep oluyor..umutlanmakda istemiyorum sonra çok ağlıyorum..

Geri