Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

bu kocakarı testine gelince biz bu forumdan birkaç kişi denedik bu yöntemi adam kandırmacadan başka bişey diil evet doğru ele gelen bişey var bazen aşağıda bazen yukarıda bazen hiç yok ama gebeliklede alakası yok bende bi ay o cisim tamamen kayboldu dedim %99 hamileyim ama sonu hayal kırıklığı ne güzelde inandırmıştım kendimi ama fos çıktı çok üzüldüm çok kendim deneyip test ettim böyle bişey yok kesinlikle denemeyin

bu kocakarı testine gelince biz bu forumdan birkaç kişi denedik bu yöntemi adam kandırmacadan başka bişey diil evet doğru ele gelen bişey var bazen aşağıda bazen yukarıda bazen hiç yok ama gebeliklede alakası yok bende bi ay o cisim tamamen kayboldu dedim %99 hamileyim ama sonu hayal kırıklığı ne güzelde inandırmıştım kendimi ama fos çıktı çok üzüldüm çok kendim deneyip test ettim böyle bişey yok kesinlikle denemeyin
bencede doğru olmasın yani ben hamile olayım inşallah.

güzelim üzülme bulunur bi hal çaresi oturun güzel bi şekilde konuşun bu durumda ne söylenir ne yazılır bilmem ama rabbim inşallah senin için hayırlısını versin

arkadaşlar eşim bebeği istemiyor :cry_smile:

canım bılıyorum kı suanda morelın çok bozuk ama eşinde bır mutdet sonra alısır merak etme sen sakın üzme kendını bebısı dusun canım sen morelını bozunca ona yansıyormus sen üzüldüyünde oda üzülüyormus tamam canım olsu dogur o bebeşi işter istesın işter istemesı sen dogur canım ilk anne olacaksın anladıgım kadar eyer aldırırsan bıdaha olmaz sa onu dusun canım düsersede allahın takdırı olur ozaman.

arkadaşlar eşim bebeği istemiyor :cry_smile:

yaşın kaç bilmiyorum ama öyle kocanın istememesiyle hemen karar verilmez. bir doktora görünmek de şart. sakın yanlış anlama, felaket tellalı gibi olmak istemem ama bir çift vardı tanıdık, böyle erken diye istemedi çocuğu, son anda vazgeçtiler, doğurdu, sonra kız ilerleyen yıllarda hasta oldu, gördüğü tedavi sonucu annelik şansını kaybetti, ve iyiki doğurmuşum diye sevindi. bilmiyorum çok mu kaba oldu bunu anlatmak. ama kulağına küpe olsun. tabiki şartlar elvermiyorsa kürtaj da dünyanın sonu değil ama aah ah senin yerinde olsaydım keşke...

yaşın kaç bilmiyorum ama öyle kocanın istememesiyle hemen karar verilmez. bir doktora görünmek de şart. sakın yanlış anlama, felaket tellalı gibi olmak istemem ama bir çift vardı tanıdık, böyle erken diye istemedi çocuğu, son anda vazgeçtiler, doğurdu, sonra kız ilerleyen yıllarda hasta oldu, gördüğü tedavi sonucu annelik şansını kaybetti, ve iyiki doğurmuşum diye sevindi. bilmiyorum çok mu kaba oldu bunu anlatmak. ama kulağına küpe olsun. tabiki şartlar elvermiyorsa kürtaj da dünyanın sonu değil ama aah ah senin yerinde olsaydım keşke...

22 yaşındayım. kürtaj da bir daha hamile kalamama riski büyükmü peki?

22 yaşındayım. kürtaj da bir daha hamile kalamama riski büyükmü peki?

canım kımı doktorlar onermıyor ilk hamılelık oldugu için olmama irkı var tabı rahım zarar göruyor bıldıyım kadar ama çok iii düsün ya hemen karar verme senın için hangısı hayırlıysa o olsun ya ama dınızce cınayet bılıyormusun bılmem bıraz iç karartıcı oldum ama çok güzel düsün canım

mervecim bencede hemen karar verme eşinle güzel bi şekilde konuşun cnm Rabbim bunu size nasip ettiyse o bizim için en hayırlısını biliyordur.evinizin en büyük bereketi o biraz mantıklı düşünerek karar verin.o nimet herkese hemen nasip olmuyo işte değer bilmek gerekir yinede hayırlısı olsun cnm sizin için ve onun için nediyebilirizki Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Geri