adley Yeni Üye Üye 9 Ekim 2008 #122 Cevap: En son ne zman? bu akşam hu hu alttaki en son ne zaman kitap okudun?
SevdalIm Yeni Üye Üye 9 Ekim 2008 #123 Cevap: En son ne zman? Herzaman okuyorum daha 1 saat önce okudum En son ne zaman birini üzdün?
CaRiZmA Vip Melek Üye 9 Ekim 2008 #124 Cevap: En son ne zman? Ben kimseyi üzmem ki en son ne zaman yagmurun altinda islandin?
kar_tanesi Yeni Üye Üye 9 Ekim 2008 #125 Cevap: En son ne zman? valla iki hafta önce yagmur yagmıstı onda ıslanmıstım en son ne zman yemege gittin🙂🙂
Cevap: En son ne zman? valla iki hafta önce yagmur yagmıstı onda ıslanmıstım en son ne zman yemege gittin🙂🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 10 Ekim 2008 #126 Cevap: En son ne zman? hmmm kayinpederim bize ziyarete geldiginden beri gitmedim, evde emekli asci olunca gerek duyulmuyor hm en son 1 ay önceydi galiba en son ne zaman misafirlerin icin yemek yaptin
Cevap: En son ne zman? hmmm kayinpederim bize ziyarete geldiginden beri gitmedim, evde emekli asci olunca gerek duyulmuyor hm en son 1 ay önceydi galiba en son ne zaman misafirlerin icin yemek yaptin
kar_tanesi Yeni Üye Üye 10 Ekim 2008 #127 Cevap: En son ne zman? misafirler için aannem var ama annem yokken 6 ay önce bir kere yapmıstım alttaki en son ne zman cok erken kaktın
Cevap: En son ne zman? misafirler için aannem var ama annem yokken 6 ay önce bir kere yapmıstım alttaki en son ne zman cok erken kaktın
SevdalIm Yeni Üye Üye 10 Ekim 2008 #128 Cevap: En son ne zman? Ben hergün erken kaLkIyorum mecburen tabi caLI$Iyorum :123: en son nezaman di$ doktoruna gittin ?
Cevap: En son ne zman? Ben hergün erken kaLkIyorum mecburen tabi caLI$Iyorum :123: en son nezaman di$ doktoruna gittin ?
kar_tanesi Yeni Üye Üye 11 Ekim 2008 #129 Cevap: En son ne zman? hiç gitmedimmmmmmm alttaki en son ne zman birine seni seviyorum didinnn
CaRiZmA Vip Melek Üye 12 Ekim 2008 #130 Cevap: En son ne zman? Biraz önce askima hmm en son ne zaman jelibon yedin