kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #141 Cevap: En son ne zman? 3 gün önce alttaki en son ne zaman abartılı bir makyaj yaptın dii bakalım😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 16 Ekim 2008 #142 Cevap: En son ne zman? hmmmm 2 hafta önce esimle gece biyere eglenmeye giderken hatta esim yok bu halde seninle cikmam ben disari dedi alttaki en son nezaman kestane yedin 😀
Cevap: En son ne zman? hmmmm 2 hafta önce esimle gece biyere eglenmeye giderken hatta esim yok bu halde seninle cikmam ben disari dedi alttaki en son nezaman kestane yedin 😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 17 Ekim 2008 #143 Cevap: En son ne zman? 2007 aralık ayında yemiştim ooo bayagı zman gecmiş yahuu alttaki en son ne zman konsere gittin
Cevap: En son ne zman? 2007 aralık ayında yemiştim ooo bayagı zman gecmiş yahuu alttaki en son ne zman konsere gittin
Gülümseme Yeni Üye Üye 17 Ekim 2008 #144 Cevap: En son ne zman? çok zaman oldu canım,ben deyim3 sene sen de 4 sene.alttaki en son ne zaman çok mutlu oldun.
Cevap: En son ne zman? çok zaman oldu canım,ben deyim3 sene sen de 4 sene.alttaki en son ne zaman çok mutlu oldun.
CaRiZmA Vip Melek Üye 18 Ekim 2008 #145 Cevap: En son ne zman? hmm mutluolruum arada ama cok mutlu cok oldu hatirlamiyorum bile alttaki en son ne zaman ezbere yaptin
Cevap: En son ne zman? hmm mutluolruum arada ama cok mutlu cok oldu hatirlamiyorum bile alttaki en son ne zaman ezbere yaptin
kar_tanesi Yeni Üye Üye 18 Ekim 2008 #146 Cevap: En son ne zman? iki gün önce alttaki en son ne zman hasta oldun
sky35 Yeni Üye Üye 18 Ekim 2008 #147 Cevap: En son ne zman? iki ay önce. alttaki en son ne zaman sana çiçek hediye edildi.
kar_tanesi Yeni Üye Üye 18 Ekim 2008 #148 Cevap: En son ne zman? yigenlerimi saymazsak hiç edilmedii en son ne zman dinç bir sekilde uyandınn
CaRiZmA Vip Melek Üye 21 Ekim 2008 #149 Cevap: En son ne zman? Uffff cok oldu valla hatirlamiyorum en son ne zaman birine kizdin?
MEÇHUL Daimi Üye Üye 21 Ekim 2008 #150 Cevap: En son ne zman? demin oğluma kızdım😀 hey alttaki en son ne zaman resim çektirdin😀