KızılÖtesi Aktif Üye Üye 27 Eylül 2008 #111 Cevap: En son ne zman? az önce 😀 en son nezaman kağıthelva yedin
kar_tanesi Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #112 Cevap: En son ne zman? o kadar uzun zman olduki hatırlamıyorum😀 en son ne zman sarkı söledin
KriSTaL Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #113 Cevap: En son ne zman? 4 saat önce😀 en son ne zaman yüzmeye gittin..
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #114 Cevap: En son ne zman? bayağı oluo en son ne zmn terk edildin😀
KriSTaL Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #115 Cevap: En son ne zman? hic terkedilmedim hep terk ettim😀 en son ne zaman agladin..
CaRiZmA Vip Melek Üye 27 Eylül 2008 #116 Cevap: En son ne zman? Hmmm bu sabah az daha aglayacaktim ama aglamadim hatirlamiyorum valla en son ne zaman cikolata yedin😀
Cevap: En son ne zman? Hmmm bu sabah az daha aglayacaktim ama aglamadim hatirlamiyorum valla en son ne zaman cikolata yedin😀
PaSikA Yeni Üye Üye 2 Ekim 2008 #117 Cevap: En son ne zman? Dün akşam😀 En son ne zaman bayram harçlığı aldın
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 2 Ekim 2008 #118 Cevap: En son ne zman? Lisede falandım herhalde, bizim ailede hala veriyorlar valla 😀 En son ne zaman salıncakta sallandın?
Cevap: En son ne zman? Lisede falandım herhalde, bizim ailede hala veriyorlar valla 😀 En son ne zaman salıncakta sallandın?
CaRiZmA Vip Melek Üye 2 Ekim 2008 #119 Cevap: En son ne zman? Dün, arada sallanirim ben en son ne zaman mektup yazdin?
PaSikA Yeni Üye Üye 8 Ekim 2008 #120 Cevap: En son ne zman? ooo çok oldu valla en son abim askerdeyken abime yazmıştım en son ne zaman mektup aldın
Cevap: En son ne zman? ooo çok oldu valla en son abim askerdeyken abime yazmıştım en son ne zaman mektup aldın