deniz_25710 Yeni Üye Üye 16 Haziran 2008 #54 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) güzel bir hafta geçirmen dilegimle🙂
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #55 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) Böğürtlen köşende senin gibi tatlı tatil dönüşü görüşmek üzere hoşçakal...
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) Böğürtlen köşende senin gibi tatlı tatil dönüşü görüşmek üzere hoşçakal...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Haziran 2008 #56 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=)
aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #57 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) En beğendiğim köşelerden biri bu canım.. hayırlı olsun köşen 🙂 bu da bu güzel köşeye ikramım olsun 🙂🙂😀
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) En beğendiğim köşelerden biri bu canım.. hayırlı olsun köşen 🙂 bu da bu güzel köşeye ikramım olsun 🙂🙂😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #58 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) OoOoo melekler tatile çıkıyor yakında bende gidicem memleketime inşallah. hepinize çok teşekkür ediyorum köşeme ugradığınız için...🙂 aşqımsın ayrıyeten tşkkr etmek isterim sana köşemi beğennmene çok sevindim hoşgeldin sefalar getirdin 🙂 pasta harika,insan kıyamaz onu bozmayaa 😀
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) OoOoo melekler tatile çıkıyor yakında bende gidicem memleketime inşallah. hepinize çok teşekkür ediyorum köşeme ugradığınız için...🙂 aşqımsın ayrıyeten tşkkr etmek isterim sana köşemi beğennmene çok sevindim hoşgeldin sefalar getirdin 🙂 pasta harika,insan kıyamaz onu bozmayaa 😀
nisan Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #59 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) slm canim nasilsin isn iyisindir kucak dolusu sevgiler benden
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) slm canim nasilsin isn iyisindir kucak dolusu sevgiler benden