fırtına Yeni Üye Üye 5 Mart 2009 #31 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 tşkkr ederim şekerim memnun kalmışsındır umarım ikramlarımdan inş.
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 tşkkr ederim şekerim memnun kalmışsındır umarım ikramlarımdan inş.
*şiker* Yeni Üye Üye 5 Mart 2009 #32 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 vallah memnun kaldıım..yediim böreğinden çok güselll..hamaratlıı kıss seniii 🙂
Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀 vallah memnun kaldıım..yediim böreğinden çok güselll..hamaratlıı kıss seniii 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 6 Haziran 2009 #33 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀
HaYaL Daimi Üye Üye 9 Haziran 2009 #35 Cevap: köşeyi dönmeyi ümit ederek bide ben köşe açayım bakalım 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 24 Ağustos 2009 #36 Dostluk bence matematiksel olmalı. Sevince çarpmalı, üzüntüyü bölmeli, yarını toplamalı, geçmişi çıkarmalı....
Dostluk bence matematiksel olmalı. Sevince çarpmalı, üzüntüyü bölmeli, yarını toplamalı, geçmişi çıkarmalı....
fırtına Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2009 #37 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Dostluk bence matematiksel olmalı. Sevince çarpmalı, üzüntüyü bölmeli, yarını toplamalı, geçmişi çıkarmalı.... Genişletmek için tıkla ... YÜREKTEN SELAM SENİN GİBİ DOST'A
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Dostluk bence matematiksel olmalı. Sevince çarpmalı, üzüntüyü bölmeli, yarını toplamalı, geçmişi çıkarmalı.... Genişletmek için tıkla ... YÜREKTEN SELAM SENİN GİBİ DOST'A
NaZMeLeK Yeni Üye Üye 29 Ağustos 2009 #38 köşen hayırlı olsun canım. her şey çok güzel eline sağlık ben de eli boş gelmedim bunler sana melişim.
köşen hayırlı olsun canım. her şey çok güzel eline sağlık ben de eli boş gelmedim bunler sana melişim.