BİTTERİM Yeni Üye Üye 2 Eylül 2009 #43 köşen hayırlı olsun canım 😀 inş birgün daha iyi köşelerin olur😀 iyi köşe dönmeler
BİTTERİM Yeni Üye Üye 2 Eylül 2009 #45 inş innnnnş bitanem ya canım avatarında ki bebiş çok şirin neyin oluyor😀
fırtına Yeni Üye Üye 2 Eylül 2009 #47 BİTTERİM' Alıntı: inş innnnnş bitanem ya canım avatarında ki bebiş çok şirin neyin oluyor😀 Genişletmek için tıkla ... avatarımda bebiş benim bebekleğim desem inanırmısın?? şaka bi yanada sevgili kartanem m.m deki meleklerin bebeklikleri diye bi konu açmıştı bu bebeğide ben olarak eklemiş bende avatarıma ekledim 😀 hikayesi bu yanii 🙂
BİTTERİM' Alıntı: inş innnnnş bitanem ya canım avatarında ki bebiş çok şirin neyin oluyor😀 Genişletmek için tıkla ... avatarımda bebiş benim bebekleğim desem inanırmısın?? şaka bi yanada sevgili kartanem m.m deki meleklerin bebeklikleri diye bi konu açmıştı bu bebeğide ben olarak eklemiş bende avatarıma ekledim 😀 hikayesi bu yanii 🙂
fırtına Yeni Üye Üye 2 Eylül 2009 #48 pearlheart' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... aynen öyle su içsem yarıyor