- Aşk öyle büyük ve güçlü bir duygu ki! Ne sevmek nede sevdiğini haykırmak yetmiyor insanın içindeki sızıya. Hele birde varsa özlem arada varsa aşılmaz engeller geçilmez yollar ve sevda sıkışıp kalıyorsa iki deli yürek içinde. Ve bu iki deli yürek aslında aradaki onca mesafeye ve uzaklığa rağmen tek olmayı başarmışsa . İşte o zaman her hissin karşılığını buluyor insan.
Haykırmak istiyorum bazen gecenin bir vakti pencereden aşkımı sessiz karanlıklara; sonra bir yıldız görüyorum parlayan bakışları ve ihtişamıyla; ve diyorum ki sessiz karanlık sokaklara yine benden önce davrandı ben haykıramadan o haykırdı....tüm aşkını bana...
Olanca sesi ve ihtişamıyla haykırdığım sevdayı, özlemi ve aşkı çeker gibi çekiyorum buz gibi havayı içime ona uzatır gibi uzatıyorum elimi o gökyüzündeki en parlak yıldıza ve ona dokunamadığım gibi dokunamıyorum yine.
İşte tam o anda yanaklarıma iki damla yaş düşüyor ve o sıcaklık anımsatıyor bana yarimin, yarımın sıcaklığını ve biliyorum oda benim gibi, pencerede benim gibi haykırıyor ve benim gibi uzanamıyor sevdiğine. Kendimi sarıyorum kollarımla sımsıkı onu sarar gibi ve içim ısınıyor, gecenin tüm soğuğuna inat… aynen sevdamız gibi….