PaSikA Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #52 Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂
göknur Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #53 Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂
UzakMavi Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2008 #54 Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın, umutların gerçek gerçeklerin mutluluk mutluluğun ise sonsuz olsun.. öptüm seni kızılım 🙂 Son düzenleme: 27 Temmuz 2008
Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın, umutların gerçek gerçeklerin mutluluk mutluluğun ise sonsuz olsun.. öptüm seni kızılım 🙂
kar_tanesi Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2008 #55 Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 bos gelmeyim dedim kösende cok güzelmiş
Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 bos gelmeyim dedim kösende cok güzelmiş
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2008 #56 Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 su bebek kadar mutlu huzurlu rahat ol her zaman
Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 su bebek kadar mutlu huzurlu rahat ol her zaman
göknur Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #57 Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #58 Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 28 Temmuz 2008 #59 Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 IŞIK VE SEVGİ İLE KALINIZ MELEKLERİM...
Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 IŞIK VE SEVGİ İLE KALINIZ MELEKLERİM...
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 28 Temmuz 2008 #60 Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 aranızda sushe (suşi) seven var mı??
Cevap: KIZILÖTESİ'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 aranızda sushe (suşi) seven var mı??