PaSikA Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #11 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) ama böğürtlenlerim hepsini zeynoş yemiş bana kalmamış ki 🙁
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) ama böğürtlenlerim hepsini zeynoş yemiş bana kalmamış ki 🙁
PaSikA Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #12 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) bu arada köşen hayırlı olsun böğürtlenciğim elim boş gelmeyim dedim
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) bu arada köşen hayırlı olsun böğürtlenciğim elim boş gelmeyim dedim
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #13 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) pasta yaptım böğürtlenli pasta yeriz beğenirsen sorun değil🙂
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) pasta yaptım böğürtlenli pasta yeriz beğenirsen sorun değil🙂
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #14 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) çok düşüncelisin ablacım sağol çok güzel çiçekler=)
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) çok düşüncelisin ablacım sağol çok güzel çiçekler=)
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Mayıs 2008 #15 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) Kösen hayirli ugurlu olsun canim. Simdi elim bos geldim bidahaki seferi getirim birseyler.
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) Kösen hayirli ugurlu olsun canim. Simdi elim bos geldim bidahaki seferi getirim birseyler.
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #16 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) teşekkür ederim mery&levo hiç önemli değil önemli olan ziyaret etmen🙂
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) teşekkür ederim mery&levo hiç önemli değil önemli olan ziyaret etmen🙂
handanca Daimi Üye Yönetici 20 Mayıs 2008 #17 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) hayırlı olsun bende haşlanmış mısır getireyim bi ara. canım çok çekti🙂
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) hayırlı olsun bende haşlanmış mısır getireyim bi ara. canım çok çekti🙂
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2008 #18 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) teşekkür ederim olur getir yiyelim tuzlayıp hımm güsel olur😀
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) teşekkür ederim olur getir yiyelim tuzlayıp hımm güsel olur😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 21 Mayıs 2008 #19 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) Kösen tekrar hayirli olsun. Hediyen altta icinde ne mi var? Sevgi Saygi arkadaslik yani kösene yakisir seyler. Nice mutlu yillara...
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) Kösen tekrar hayirli olsun. Hediyen altta icinde ne mi var? Sevgi Saygi arkadaslik yani kösene yakisir seyler. Nice mutlu yillara...
esena Aktif Üye Üye 23 Mayıs 2008 #20 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) iyi geceler canımmmmmm