*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Temmuz 2008 #111 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=)
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #112 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) slm meleklerim ben geldim memleketteydim 1 aydır🙂
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) slm meleklerim ben geldim memleketteydim 1 aydır🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 6 Ağustos 2008 #114 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) canım kendine iyi bak güzel haftalar dilerim
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #115 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) sağol tatlım sana da güzel bir hafta diliyorum🙂
gökçe Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #116 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) Yorulduğunda bak.
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #118 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) teşekkür ederim tatlım böörtlenler için tadı damağımda kaldı hemen bitti ama bir dahakine sepetle isterim😀
Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) teşekkür ederim tatlım böörtlenler için tadı damağımda kaldı hemen bitti ama bir dahakine sepetle isterim😀
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #119 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) hos geldin aramiza tekrar gec olsada
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #120 Cevap: Buyrun Buyrun Burası da BöğüRTLen'in Köşesi=) Hoşbuldum nisan yağmurum teşekkür ederim..